Closed Thread
Page 1 of 7 1 2 3 ... LastLast
    Own3d! GarQet's Avatar
    Status
    GarQet is offline

Zakup dedyka oraz cała reszta?!

Witam, chciałem kupić dedyka na This content is only visible to registered users. ale nie stety nie wiem o co Caman z wyborem "Wybierz rodzaj systemu operacyjnego" co to ma za znaczenie? Ja mam całego ots działającego na Windowsie, więc mam wybrać Windows czy jakaś inną dystrybucję? Albo może "Wybór w zależności od zastosowania" i kliknać "Zdalny pulpit"?!
    Proszę o szybką pomoc!
    Reput poleci.

Experienced Member Pietia's Avatar
    Status
    Pietia is online now
    Quote Originally Posted by GarQet View Post
    Witam, chciałem kupić dedyka na This content is only visible to registered users. ale nie stety nie wiem o co Caman z wyborem "Wybierz rodzaj systemu operacyjnego" co to ma za znaczenie? Ja mam całego ots działającego na Windowsie, więc mam wybrać Windows czy jakaś inną dystrybucję? Albo może "Wybór w zależności od zastosowania" i kliknać "Zdalny pulpit"?!
    Proszę o szybką pomoc!
    Reput poleci.
    jezeli znasz sie na systemach typu linux i miales z nimi do czynienia powinienes a nawet (praktycznie musisz) wybrac linuxa.

Own3d! GarQet's Avatar
    Status
    GarQet is offline
    No właśnie jest problem, bo wogole nic nie obczajam w tych tematach, proszę cię Pietia, oprowadz mnie dokladnie co i jak wybierac zakupujac na kimsufi.pl, a potem jak zainstalowac aby server chodzilo, prosze cie o pomoc, bylbys wstanie pomoc? Nie mam zielonego pojecia o tym ;(

Experienced Member Pietia's Avatar
    Status
    Pietia is online now
    No właśnie jest problem, bo wogole nic nie obczajam w tych tematach, proszę cię Pietia, oprowadz mnie dokladnie co i jak wybierac zakupujac na kimsufi.pl, a potem jak zainstalowac aby server chodzilo, prosze cie o pomoc, bylbys wstanie pomoc? Nie mam zielonego pojecia o tym ;(
    to wez windowsa.

Banned User
    Status
    loleslav is offline
    CZLOWIEKU DAM CI RADE ODPUSC SOBIE, A JAK NIE TO KLIKNIJ This content is only visible to registered users.

Own3d! GarQet's Avatar
    Status
    GarQet is offline
    Echhh... Widzę że mało pomocni są ludzie na tym forum :/ Nawet czegoś nie można się dowiedzieć, najlepiej powiedzieć tj. "Spierdalaj, idź się lecz"... Echh... No szkoda... ZERO zrozumienia innego potrzebującego...

P.S. Dzięki loleslav za ten poradnik, ale i tak z nieo nic nie czaje.
    Widzę że nad serverem na którym pracowałem ładne 8miesięcy i 21dni nic nie wyjdzie ;( A wierzyłem w was... ;( No cóż, mogę i ja się zawieźć

elf
    Sing, sing blue silver elf's Avatar
    Blog Entries
    2
    Status
    elf is offline
    Echhh... Widzę że mało pomocni są ludzie na tym forum :/ Nawet czegoś nie można się dowiedzieć, najlepiej powiedzieć tj. "Spierdalaj, idź się lecz"... Echh... No szkoda... ZERO zrozumienia innego potrzebującego...

Widzę że nad serverem na którym pracowałem ładne 8miesięcy i 21dni nic nie wyjdzie ;( A wierzyłem w was... ;( No cóż, mogę i ja się zawieźć
    Nie, po prostu nie tolerujemy ludzi, których tak nawiasem jest coraz więcej, zabierają się za coś, czego nie potrafią oraz liczą, że każdy poda im na tacy co i jak zrobić tym bardziej, że temat oklepany 1000x. A skoro Ty nie potrafisz nawet wybrać systemu operacyjnego (!!!), to stary, co Ty tu robisz?

Najpierw czytasz (ew. szukasz), potem myślisz, a kiedy już NIE MOŻESZ NIC WYMYŚLIC, to dopiero piszesz. Ale kiedy Ty omijasz oba pierwsze kroki, to cya, idź na forum typu tibia.net.pl, to Ci jeszcze przyłożą ostrzeżenie za brak tagów, a potem jakiś dzieciak odpowie, że źle instalujesz xamppa >.>
    Signature.

Own3d! GarQet's Avatar
    Status
    GarQet is offline
    Lef, masz racje, co do TNP, i co do tego że się nie znam, "a co tu robi?", szukam pomocy, od ludzi takich jak ty
    Ja nic nie czaje, ponieważ nie wiem jak to jest na otsach, jedni mi mowia ze mam wybrac jakas opcje zaawansowana z Debianem inni ze co innego, i nie wiem co i jak. Dlatego tutaj pisze. A chce wybrac wszystko poprawnie, bo jak cos wybiore źle, i okazę się że tylko straciłem kase, to bd. nie zadowolony. Dlatego szukam pomocy. Czy moglby mi ktos powiedziec, co i jak, tak zebym zrozumial, jak kupic i zainstalowac OTS'a na dedyku?
    Prosze, ludzie zlitujcie sie nad takim jak ja.

elf
    Sing, sing blue silver elf's Avatar
    Blog Entries
    2
    Status
    elf is offline
    Lef, masz racje, co do TNP, i co do tego że się nie znam, "a co tu robi?", szukam pomocy, od ludzi takich jak ty
    Ja nic nie czaje, ponieważ nie wiem jak to jest na otsach, jedni mi mowia ze mam wybrac jakas opcje zaawansowana z Debianem inni ze co innego, i nie wiem co i jak. Dlatego tutaj pisze. A chce wybrac wszystko poprawnie, bo jak cos wybiore źle, i okazę się że tylko straciłem kase, to bd. nie zadowolony. Dlatego szukam pomocy. Czy moglby mi ktos powiedziec, co i jak, tak zebym zrozumial, jak kupic i zainstalowac OTS'a na dedyku?
    Prosze, ludzie zlitujcie sie nad takim jak ja.
    Skoro nie masz pojęcia, to czemu się w ogóle pytasz? Bierz Windowsa, obsługi GNU\Linux nikt Cię nie nauczy.
    Signature.

Ω God of War Ω Keraxel's Avatar
    Status
    Keraxel is offline

Zaprzeczasz sam sobie :/ Mówisz, że pracowałeś nad swoim serwerem ponad 8 miesięcy, a chwilę później, że nie znasz się na tym. Od googlowania głowa nie boli, czasami warto poświęcić na to czas.
    postscriptum: jeśli nie rozumiesz tamtego poradnika to może lepiej daj sobie spokój

Closed Thread
Page 1 of 7 1 2 3 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)