Problem Z otland ip changer

Discussion in 'Polish' started by chris967, Aug 9, 2012.

  1. chris967

    chris967 New Member

    Joined:
    Apr 17, 2011
    Messages:
    1
    Witam mam taki problem, otóż kiedy klikam przycisk Apply wyskakuje mi komunikat ,,Wystąpił nieobsługiwany wyjątek w aplikacji.Jeśli klikniesz przycisk Kontynuuj. aplikacja zignoruje błąd i podejmie próbę kontynuacji.Jeśli klikniesz przycisk Zamknij, aplikacja zostanie natychmiast zamknięta,, i nic się nie dzieje nie zmienia ip tibi i pisze coś o debugowanie JIT just in Time niewiem oco chodzi wczoraj wszystko było w porządku a dziś niewiem co się stało nic nie instalowałem
  2. Iranimes

    Iranimes Lua Zawodowiec

    Joined:
    Jul 10, 2012
    Messages:
    719
    net frameworki zainstaluj
  3. sn3ejk

    sn3ejk This account is inactive.

    Joined:
    Nov 16, 2011
    Messages:
    2,121
  4. zakius

    zakius Enter the Ninja!

    Joined:
    Apr 30, 2009
    Messages:
    2,626
    widziałem gdzieś pyipchanger, może toto nie ywmaga .net frameworka i jakoś będzie działać, wszystkie pozostałe nowe wymagają
  5. Turboo

    Turboo Banned User

    Joined:
    Jul 1, 2012
    Messages:
    61
    Lepiej zainstalować 4.0 i mieć spokój bo już co raz więcej programów wymaga tego, będziesz miał spokój na przyszłość.
  6. zakius

    zakius Enter the Ninja!

    Joined:
    Apr 30, 2009
    Messages:
    2,626
    u mnie instalator wpada w nieskończoną pętlę
    ale jak odczekam pół godziny i go kilnę to działa :D

    w każdym razie już lepsze są apki w javie, ciężkie, wymagają instalowania jakiegoś syfu ale chociaż przenośne

Share This Page