• There is NO official Otland's Discord server and NO official Otland's server list. The Otland's Staff does not manage any Discord server or server list. Moderators or administrator of any Discord server or server lists have NO connection to the Otland's Staff. Do not get scammed!
  • 2026 staff recruitment is open! Check it out and consider applying!

CPU skacze do 100%! Czego to wina...?

Nie działa, nie daje exsh. Jakieś inne rozwiązanie? Co jest wadliwe w tym skrypcie, że nie kuma co ma robić?

działa jak ta lala jedyny błąd to return 0, 0 a powinno być samo 0 inaczej osoba logująca się przy npc w niektórych okolicznościach wyłapie debuga po prostu nie wiesz gdzie to wstawić.

działa jak ta lala jedyny błąd to return 0, 0 a powinno być samo 0 inaczej osoba logująca się przy npc w niektórych okolicznościach wyłapie debuga po prostu nie wiesz gdzie to wstawić.
Zmieniłem dalej nadal efektu.

Nie daje Ci exsh, bo robisz to postacią GOD/GM :(.
Fakt, robiłem to GODem, ale zrobiłem normalną postać i spamuje na hocie: "buy bp ff yes" i normalnie mi sprzedaje, czyli można dalej zlagować serwer.

exhaustion.set przez przypadek nie trzyma milisekund?
Sam nie wiem, ale wydaje mi się, że nie, bo używałem tego do komendy i normalnie działała (chyba). Może ktoś inny wie czy kolega ma/nie ma racji?

#Topic
Nie kminie co w tym skrypcie jest źle, wszystko robię jak mówicie ale zero efektu.

Zmieniłem dalej nadal efektu.

Fakt, robiłem to GODem, ale zrobiłem normalną postać i spamuje na hocie: "buy bp ff yes" i normalnie mi sprzedaje, czyli można dalej zlagować serwer.

Sam nie wiem, ale wydaje mi się, że nie, bo używałem tego do komendy i normalnie działała (chyba). Może ktoś inny wie czy kolega ma/nie ma racji?

#Topic
Nie kminie co w tym skrypcie jest źle, wszystko robię jak mówicie ale zero efektu.

Powtorze pytanie - jakiego reva uzywasz?

A na jakich revach działa wam skrypt, który napisał Koob?

Mi ogólnie nie działa blokowanie kupowania poprzez "buy bp sd yes", zaś przez ten panel (trade) działa - daje stor. i trzeba odczekać X sekund.
Jakieś pomysły?

btw. chciałbym już was nie męczyć i zakończyć ten temat :P

Dobra, temat do zamknięcia, zablokowałem sobie tylko panel trade'a.

Back