• There is NO official Otland's Discord server and NO official Otland's server list. The Otland's Staff does not manage any Discord server or server list. Moderators or administrator of any Discord server or server lists have NO connection to the Otland's Staff. Do not get scammed!
  • 2026 staff recruitment is open! Check it out and consider applying!

0.3.2 - Rozłączanie z bazą.

EmmaA

JigglyPuff
Reaction score
0
Siema,
Aktualnie prowadze OTSa pod 8.4 i nie mam zamiaru zmieniać protokołu na 8.42. Aktualnie tylko TFS 0.3.2 jest pod 8.4 więc chciałbym się dowiedzieć, czy da się to rozłączanie z bazą naprawić? Bardzo proszę nie pisać: Udpate do 0.3.4pl2 bo tyle też wiem, ale to aktualnie w gre nie wchodzi.
Może coś wkompilować i będzie gut? albo coś zmieniać w plikach i kompilacja?

Czekam na wasze odpowiedzi.
pozdro.

jasne, ze windows, do tego edytowane stopki skryptow - smierc zlodziejom

O ile się nie mylę to elf zmierza w kierunku linuxa, a nie windowsa :)
Więc nie ma co korzystać ze śmiecia tylko brać to co dobre i za darmo, co z tego że trzeba trochę poczytać, to chyba nie boli.

Ja potrafię obsługiwać linux'a, ale chciałbym zostać na Windowsie.
A ty specjalist morda, bo wcale święty nie jesteś, a jak coś Ci nie pasuje, to spierdalaj z tego tematu.

Piotrek pomyślałbyś o tym, że w 8.42 zaszły zmiany w kliencie oraz w silniku, więc jak zmienie protokół w pl2 to będzie crash na crashu.
Pomyśl nad tym.

Ale ja nie mówię o użyciu czystej dystrybucji 0.3.4pl2 tylko o przerobieniu jej na protokół 8.40, masz dostęp do priv svn, możesz oglądać wprowadzone zmiany a nie potrafisz z tego korzystać...

Jestem teraz tylko bardziej przekonany iż twój podpis odzwierciedla twoją osobę. Tyle w tym temacie bo widzę, że prostych rzeczy nie potrafisz...

No jasne, ze sie da, skoro w kolejnych wersjach zostalo to naprawione :)
A Piotrek dobra rade dal z tymi logami priv svn.

No ale szczeże mówiąc, nie potrafię na to patrzeć.
Kupiłem donatora do tego, aby testować nowych wersji..
Tak więc może by ktoś pomógł ?

Aha, jak padnie server twój musisz go odpalać? jeśli nie masz restartera, to
ci podam linka, lub polecam ci przejście do nowszej/przedostatniej wersji TheForgottenServer :D

Back