• There is NO official Otland's Discord server and NO official Otland's server list. The Otland's Staff does not manage any Discord server or server list. Moderators or administrator of any Discord server or server lists have NO connection to the Otland's Staff. Do not get scammed!
  • 2026 staff recruitment is open! Check it out and consider applying!

[8.4]Problem z of void.

kurczok666

New Member
Reaction score
1
Mam problem, zrobiłem nowy potion wyglądający jak butelka (w item edytorze skopiowałem butelkę dzięki czemu otrzymałem nowe id przedmiotu dodałem w items.xml i actions.xml ) wszystko działa dobrze jednak gdy klikam na butelkę widzę "You see a haste potion of void." jak mogę usunąć to "of void" szukałem naprawdę długo i nie znalazłem odpowiedzi ;( .

Mam problem, zrobiłem nowy potion wyglądający jak butelka (w item edytorze skopiowałem butelkę dzięki czemu otrzymałem nowe id przedmiotu dodałem w items.xml i actions.xml ) wszystko działa dobrze jednak gdy klikam na butelkę widzę "You see a haste potion of void." jak mogę usunąć to "of void" szukałem naprawdę długo i nie znalazłem odpowiedzi ;( .

Usunąc w items.otb za pomocą Item Editora atrybut "Fluid Container".

Nie mogę usunąć bo gdy zmieniam na Others lub co innego to gdy biorę save to powraca do fluids. :/

Back