• There is NO official Otland's Discord server and NO official Otland's server list. The Otland's Staff does not manage any Discord server or server list. Moderators or administrator of any Discord server or server lists have NO connection to the Otland's Staff. Do not get scammed!
  • 2026 staff recruitment is open! Check it out and consider applying!

8.54 problem z podejsciem w depo do skrzynki

Status
Not open for further replies.

arczieku

New Member
Reaction score
0
Witam.
Mam poważny problem
Code:
The tile seems to be protected against unwanted intruders.

Wyskakuje mi takei coś i takie gwiazki mnie odpychaja i innych graczy tez od skrzynki w depo nie mozna do niej podejsc i nic zdeponować :(

Mam TFS POD 8.54 z real mapą.

Pomoże ktoś ??

Zdejmij action id z kratki spod depota.

a jak to zdjąć ?? i gdzie :) pierwszy moj ots w sql w xml bylem lepszy :)

no ale kurde we wszystkich depo jest taka sama sytuacja :) byscie podpowiedzieli dokładnie :)

otwierasz mape map editorem a nastepnie klikasz 2 razy na ta kratce i ustawiasz action id = 0

no juz wiem wiem :P ale moze mi wyjaśnicie ktoś tak poustawiał wcześniej ? jakieś to ma zastosowanie ??

musisz to zrobic przez map editor, to nie jest trudne klikasz na daną kratke i wymazujesz action id.

no juz wiem wiem :P ale moze mi wyjaśnicie ktoś tak poustawiał wcześniej ? jakieś to ma zastosowanie ??

Kiedys w TFS'ie byl taki skrypt, ze dawales 100 + Town ID, a teraz samo sprawdza czy jest skrzyneczka.

no ale mozolna praca kratka po kratce i depo po depo :P bo mam real mape hehe i tych miast jest od groma.... :P dzieki panowie.... ktoś może podpowie jeszcze o dedykowanym serwerze coś ??
narazie testy będe robił na swoim ale planuję na dedyka wrzucić...

no ale mozolna praca kratka po kratce i depo po depo :P bo mam real mape hehe i tych miast jest od groma.... :P dzieki panowie.... ktoś może podpowie jeszcze o dedykowanym serwerze coś ??
narazie testy będe robił na swoim ale planuję na dedyka wrzucić...

Good luck.

no ja wiem że wyszedłem na mało rozgarniętego ale nie siedziałem w ots'ach od pamietnych 7.6 a się juz zmieniło. więć chciałem sie dowiedzieć :)
Nikt nic nie zaproponuje jeżeli chodzi o hosting? :)

Kimsufi pewnie zaproponuje, ale pewnie nie stac Cie na niego

Status
Not open for further replies.
Back