• There is NO official Otland's Discord server and NO official Otland's server list. The Otland's Staff does not manage any Discord server or server list. Moderators or administrator of any Discord server or server lists have NO connection to the Otland's Staff. Do not get scammed!
  • 2026 staff recruitment is open! Check it out and consider applying!

8.54 TFS czy moze inny silnik?

Pawcio6

Member
Solutions
4
Reaction score
15
Witam
Mam pytanie, ktory silnik aktualnie jest najlepszy do hostowania? Chodzi mi o stabilnosc tego silnika i jego client a nie o skrypty ktore znajduja sie w nim.W odpowiedzi podajdzie pelna nazwe silnika i uzasadnienie dlaczego wlasnie ten silnik bedzie najlepszy
Z gory dziekuje :p

większość wszystkim znanych bugów == exhausted bugi

większość wszystkim znanych bugów != wszystkie bugi

no i masz racje, bo to otserv jest podstawą dla tfs a nie odwrotnie : )

Hmmm nie oto mi chodzilo zle sie wyrazilem moj blad sory ;d Mialem na mysli silnik czyli wersja (8.54/8.6/9.+ itp) i czym sie rozni Mystic Spirit a Crying Damson.Wole jednak tfs poniewaz mam duzo gotowych skryptow(anime ots wiec wszystkie od nowa to troche jest roboty:<)
Podobny temat był kilka dni temu, szukanie nie boli.
Niestety boli poniewaz na psp jest ciezko przeszukiwac stronki itp

Moim zdaniem ciężko zdecydować bo oba silniki są stabilne. Za 8.54 przemawia większa możliwość "tuningu" gry, natomiast 8.42 bardziej takie jakby klimatyczne. Zależy co kto lubi :)

Chyba najlepszy zawsze jest najnowszy rev, i raczej na takiej zasadzie się to opiera.

Back