• There is NO official Otland's Discord server and NO official Otland's server list. The Otland's Staff does not manage any Discord server or server list. Moderators or administrator of any Discord server or server lists have NO connection to the Otland's Staff. Do not get scammed!
  • 2026 staff recruitment is open! Check it out and consider applying!

acc maker ;/

lacha95

New Member
Reaction score
0
Witam ponownie :) tera to ja mam taki problem pobrałem Gesior Layout v3 z tond (Gesior Layout v3-Tibia 8.42 - Tibia.net.pl)
i problem w tym że jak naciskam np characters to nic się nie dzieje i nazwa strony na góze to <? echo $title; ?>
i pod top graczy pisze tak :
Fatal error: Uncaught exception 'PDOException' with message 'SQLSTATE[42S22]: Column not found: 1054 Unknown column 'time' in 'order clause'' in D:\xampp\htdocs\layouts\tibiacom\layout.php:227 Stack trace: #0 D:\xampp\htdocs\layouts\tibiacom\layout.php(227): PDO->query('SELECT * FROM p...') #1 D:\xampp\htdocs\index.php(285): include('D:\xampp\htdocs...') #2 {main} thrown in D:\xampp\htdocs\layouts\tibiacom\layout.php on

Mam nadzieje że ktoś mi pomoże :)

Widzę, że jesteś początkującym, więc narazie radzę Ci poczytać całe masy poradników, a potem prosić innych o pomoc

jak bym przeczytał te całe masy poradników to bym pewnie nie miał po co was prosić o pomoc ;/

jak bym przeczytał te całe masy poradników to bym pewnie nie miał po co was prosić o pomoc ;/

wrzuć pod translator... bo widać, że nawet nie przeczytałeś błędu... tylko wpadłeś tu i paste...

Back