• There is NO official Otland's Discord server and NO official Otland's server list. The Otland's Staff does not manage any Discord server or server list. Moderators or administrator of any Discord server or server lists have NO connection to the Otland's Staff. Do not get scammed!
  • 2026 staff recruitment is open! Check it out and consider applying!

ACTA, za czy przeciw?

Czy chcesz by wprowadzono ACTA?

• Total voters
    45
Status
Not open for further replies.

Seminari

Banned User
Reaction score
34
Ponieważ widzę co raz większy spam na forum o SOPA/ACTA, do którego niestety sam też się przyczyniam proponuje zrobić głosowanie, kto jest za tym by weszło ACTA, a kto przeciw?

Tak, zapewne 90% będzie przeciw acta, ale jestem ciekaw ile osób odda głosy.

Załóżcie jeszcze 20 tematów, zaspamujcie je postami nie na temat i wtedy na pewno tego nie wprowadzą :)
Zamiast pisać wszystko w jednym temacie to muszą być takie debile które założą kolejny, ale po ch*j?

Żeby nie było off top jestem przeciw, ale boję się że mnie zgarną i nie będę głosować <boi_sie>
pozdro

dobrze, że to nie rosja. bo gdyby to tam wchodziło wynik byłby odwrotny niż w tej ankiecie ;d

Kto by nie chcial ACTA przeciez to same korzysci !?!

Chcę ACTA, jestem za wprowadzeniem !!!!!!!!11!1!!!!1!!11

@topic

tak btw. to o co tu chodzi? jak mozna byc za?

94311636805587854778.jpg

94311636805587854778.jpg

Głupi ten temat, bo wszyscy na tym forum są po tej samej stronie barykady.

przecież to proste, że wszyscy są w sile kupy, czyli poprostu nie ma takiej opcji
u nas, żeby 98% było za i to w dodatku w polsce, zresztą nie wyobrażam sobie "ocenzurowanego pudełka",
w przenośni chodzi mi o internet.

4 za, 34 przeciw ACTA, głosowałem przeciw, chociaż w sumie powinienem dać 3 opcję "mam wyjebane" i bym taki zaznaczył, ale już trudno

SOPA to upadnie przy wyborach, ale ACTA rzeczywiście może sporo namieszać bo głupi Tusk nie zrozumie, a palikot ma taką opinie wśród większości, że na więcej % niż 20-30 nie ma co liczyć

4 za, 34 przeciw ACTA, głosowałem przeciw, chociaż w sumie powinienem dać 3 opcję "mam wyjebane" i bym taki zaznaczył, ale już trudno

SOPA to upadnie przy wyborach, ale ACTA rzeczywiście może sporo namieszać bo głupi Tusk nie zrozumie, a palikot ma taką opinie wśród większości, że na więcej % niż 20-30 nie ma co liczyć

chłopie nie panikuj, ACTA zostanie tak sama zawieszona, jak SOPA ponieważ 2 dni temu została
zgłoszona do trybunału konstytucyjnego i wogóle nie rozumiem jak można być za?
(wrzucenie jednego obrazka na nk groziło by najpewniej złamaniem prawa autorskiego (w świetle ACTA), nie naszym.

a po 2 nie wierz telewizji, oni tylko kłamią w żywe oczy,
dostali kasę to wiesz specjalnie tak ludzi straszą.

Status
Not open for further replies.
Back