Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
There is NO official Otland's Discord server and NO official Otland's server list. The Otland's Staff does not manage any Discord server or server list. Moderators or administrator of any Discord server or server lists have NO connection to the Otland's Staff. Do not get scammed!
co sądzicie o aukcjach otsów na allegro - sprzedaja gotowe silniki z acc makerem za 99zł, to nie są gotowe z otlanda? szczerze mowiac kupilbym cos takiego bo chce miec swojego ots a sie na tym nie znam a oni ze wszystkim pomagaja
średnio, lata temu była jakaś sprzedaż otsów kupowałem różne że niby full profesjonalka, ale imo jeśli potrzebujesz czegoś takiego to też masz za mało skilla by to na serwerze postawić sensownie więc i tak nic z tego nie miałem. Na moje więcej roboty będzie ze zrozumieniem tego co w nich jest niż ze zrobieniem samemu tak jak chcesz i przy okazji nauczeniu się. Pamiętaj tylko by nie odpierdalać od razu pojebanych pomysłów tylko zacząć od podstaw byleby działało i potem dodawać widzimisie, o ile masz takie ambicje.
Jak porozglądasz się po forach i zagrzejesz klimat otsów zobaczysz wtedy, że na allegro możesz kupić
gotowce z otland.net, tibiak&#g.com, xti#!/.com i wielu wielu innych.
Jedyne co związanego z otsami na allegro opłaca się kupić to "walutę na otsie" (dla potomnych nie mówię tutaj o tzw kapciach).
Spójrz na reklamę każdy z nich oferuje to samo, jest pisane identycznie i każdy pokazuje ci magiczne cyferki jakie możesz zarobić,
pomysł i odpowiedź sobie dlaczego sam tego nie postawi skoro można zarobić tyle kwitu?
Właśnie dlatego