• There is NO official Otland's Discord server and NO official Otland's server list. The Otland's Staff does not manage any Discord server or server list. Moderators or administrator of any Discord server or server lists have NO connection to the Otland's Staff. Do not get scammed!

az.pl i przeniesienie domen

Status
Not open for further replies.

Lanceqq

Banned User
Reaction score
5
Witajcie,
jako że niedługo kończą mi się domenki w az.pl to chciałbym je przenieść do innego rejestratora tzn. do masternet.pl jak mogę uzyskać kod authinfo z az.pl. Słyszałem też że trzeba dopłacić dodatkowo gdy chce się przenieść domeny z az.pl które były na promocji
(3 domeny za darmo)

Musisz mieć authinfo, gdybyś kupił te domeny to byś miał - myślę, że cena nie będzie większa od samej domeny. Z tym, że nie wiadomo czy pójdą Ci na rękę widząc, że kończy Ci się okres domen.

Musisz mieć authinfo, gdybyś kupił te domeny to byś miał - myślę, że cena nie będzie większa od samej domeny. Z tym, że nie wiadomo czy pójdą Ci na rękę widząc, że kończy Ci się okres domen.

Yyyyy...
to co pisać do nich emaila czy to i tak strara czasu? Nie widzi mi się płacić 360 zł za przeniesienie 3 domen :/

Last edited by a moderator:
No ja bym napisał na Twoim miejscu. Do jutra na pewno dadzą odpowiedź i będziesz wiedział na czym stoisz ;)

e tam, dobra kupiłem nowe 3 domenki w masternet.pl, walne se przekierowanie i mam wywalone na te az.pl nie zakladajcie tam lepiej domen ;p
mozna close

Dlaczego w az nie?
piszesz na [email protected] i dostajesz rabat. Ja przy odnowieniu domeny pl płacę 59 PLN (mam ponad 70 domen).

OVH -> .pl 54 zł brutto
Nie trzeba nikogo o nic błagać (a domeny mam rozwalone po XX rejestratorach, więc nie mam u nich tylu).

Btw. sorry użytkownicy, to trochę nie fair pisać coś, na co i tak nie możecie odpowiedzieć, ale przynajmniej wiecie gdzie jest najtaniej.

Status
Not open for further replies.
Back