• There is NO official Otland's Discord server and NO official Otland's server list. The Otland's Staff does not manage any Discord server or server list. Moderators or administrator of any Discord server or server lists have NO connection to the Otland's Staff. Do not get scammed!

Creatureevents

Sekor

New Member
Reaction score
0
Witam. Nie wiem czy tutaj moge o to spytac, ale:
Mam problem z creaturscripts. Nie moge dodac do nich zadnego skryptu bo nie bedzie on dzialal, nawet jezeli skrypt jest poprawny.
Po reload creaturescripts w grze i zabiciu potworka nastepuje crash.
Sprawdzalem to rowniez na 'pustym', swiezo wypakowanym TFS'ie i blad byl ten sam. Wiele razy dawalem reload creaturescripts, ale dopiero niedawno wystapil ten blad. Watpie, by byla to wina jakiegokolwiek skryptu.
Co moze byc tego przyczyna? Mam TFS 0.3.6 v8.2.

Ale to nie o to chodzi - po zrestartowaniuj silnika mi skrypt nie dziala, jakby go nie czytal a jest poprawny. Tzn czyta jezeli go dodalem kilka dni temu i wyzej, gdy jeszcze tego problemu nie mialem. Teraz gdy np chce poszerzyc dany skrypt o cos jeszcze i wiem, ze to jest prawidlowe to po prostu nie dziala i tego nie czyta. Kazdy skrypt dodany teraz nie jest czytany, a po reload i zabiciu potworka jest crash.

Back