• There is NO official Otland's Discord server and NO official Otland's server list. The Otland's Staff does not manage any Discord server or server list. Moderators or administrator of any Discord server or server lists have NO connection to the Otland's Staff. Do not get scammed!
  • 2026 staff recruitment is open! Check it out and consider applying!

Czy ktoś z donatorem mógłby....

Keram

Member
Reaction score
12
Hej,

Czy ktoś z donatorem mógłby mi powiedzieć jaka jest ostatnia wersja tfs 0_4 na preimum board w tamtejszym temacie??
Tam jest jeden główny temat, który jest systematycznie aktualizowany z tego co pamiętam. Nie chodzi mi o jakieś tematy użytkowników gdzie oni niby wypuszczają jakieś fixy własne itp... Temat, o który mi chodzi chyba nawet jest przyklejony o ile dobrze pamiętam (trochę czasu już minęło od kiedy miałem donatora)....

z tego co pamiętam to powinno to wyglądać jakoś tak, że jest link do downloadu z tytułem:
rXXXX.rXX.Xz (NA PRZYKŁAD: r3777.r10.4z)

Jakby mógłby mi ktoś tylko powiedzieć jakie są cyferki w miejscach gdzie jest X...

No chyba, że taka informacja jest nielegalna ale ja tutaj nie proszę o nic nadzwyczajnego chyba...

chyba wszystko jasno wytłumaczyłem :)

Dziękuję bardzo. :)

@up
no możliwe, że ostro dawno...

i nie ma tam już tego tematu, w którym jakiś użytkownik bodajże (tak wiem, że temat nie miał być założony przez użytkownika) tam poprawiał coś non stop i dawał na hosting jakiś chroniony hasłem??

a kiedy to zostało dodane tak w ogóle do subversion??? bo jeszcze tego tam nie było jak miałem ja donatora (chyba)... ;O

Back