Witam!
Przy próbie instalacji Gesior's acc maker pod 0.3.4PL2 wyskakuje mi błąd:
Gdy wcisnąłem STEP2 to wyskakuje:
Poźniej juź tylko:
Co jest grane?: |
Przy próbie instalacji Gesior's acc maker pod 0.3.4PL2 wyskakuje mi błąd:
PHP:
Check server configuration
Warning: fopen(config/config.ini) [function.fopen]: failed to open stream: Brak dostępu in /opt/lampp/htdocs/install.php on line 6
Warning: rewind(): supplied argument is not a valid stream resource in /opt/lampp/htdocs/install.php on line 11
Warning: fwrite(): supplied argument is not a valid stream resource in /opt/lampp/htdocs/install.php on line 12
Warning: fclose(): supplied argument is not a valid stream resource in /opt/lampp/htdocs/install.php on line 13
Warning: fopen(config/config.ini) [function.fopen]: failed to open stream: Brak dostępu in /opt/lampp/htdocs/install.php on line 6
Warning: rewind(): supplied argument is not a valid stream resource in /opt/lampp/htdocs/install.php on line 11
Warning: fwrite(): supplied argument is not a valid stream resource in /opt/lampp/htdocs/install.php on line 12
Warning: fclose(): supplied argument is not a valid stream resource in /opt/lampp/htdocs/install.php on line 13
File config.lua loaded from /home/admin/Desktop/Unnamed/config.lua and looks like fine server config file. Now you can check database(mysql) connection: STEP 2 - check database connection
Gdy wcisnąłem STEP2 to wyskakuje:
PHP:
Check database connection
If you don't see any errors press link to STEP 3 - Add tables and columns to DB. If you see some errors it mean server has wrong configuration. Check FAQ or ask author of acc. maker.
Warning: parse_ini_file(C:/ots/config.lua) [function.parse-ini-file]: failed to open stream: Nie ma takiego pliku ani katalogu in /opt/lampp/htdocs/install.php on line 177
Database error. Unknown database type in C:/ots/config.lua . Must be equal to: "mysql" or "sqlite". Now is: ""
Poźniej juź tylko:
PHP:
Warning: parse_ini_file(C:/ots/config.lua) [function.parse-ini-file]: failed to open stream: Nie ma takiego pliku ani katalogu in /opt/lampp/htdocs/install.php on line 71
Database error. Unknown database type in C:/ots/config.lua . Must be equal to: "mysql" or "sqlite". Now is: ""
Co jest grane?: |