• There is NO official Otland's Discord server and NO official Otland's server list. The Otland's Staff does not manage any Discord server or server list. Moderators or administrator of any Discord server or server lists have NO connection to the Otland's Staff. Do not get scammed!

[Download] Tibianic DLL Sources (Client Injection)

pink_panther

Premium User
Premium User
Joined
Sep 10, 2016
Messages
726
Solutions
9
Reaction score
305
Location
Kazordoon
Solution to incorrect skulls/status icons and client exception when only icon is a skull:

Comment this line from main.cpp
C++:
HookAsmCall(0x0043729A, (DWORD)&HookedGetIconSkin);

Sources with bug fix applied and built. Still need to change IPs
 

Attachments

  • tibianic-dll-master.zip
    881.7 KB · Views: 13 · VirusTotal

pink_panther

Premium User
Premium User
Joined
Sep 10, 2016
Messages
726
Solutions
9
Reaction score
305
Location
Kazordoon

johnsamir

Active Member
Joined
Oct 13, 2009
Messages
230
Solutions
1
Reaction score
35
Location
Nowhere
After all the fucking around I did to get it to work in DevCpp lol

Also, this repo doesnt fix the skull issue, needs to just be unhooked.
are you dumb or what.. simply commit this part of the code
Lua:
HookAsmCall(0x0043729A, (DWORD)&HookedGetIconSkin);
was even you who posted it. i tried to upload mine with the fixes, don't know why the server (otland) is not allowing it. and admins deleted my post (linking to an external link)
HookAsmCall(0x0043729A, (DWORD)&HookedGetIconSkin);
 

pink_panther

Premium User
Premium User
Joined
Sep 10, 2016
Messages
726
Solutions
9
Reaction score
305
Location
Kazordoon
are you dumb or what.. simply commit this part of the code
Lua:
HookAsmCall(0x0043729A, (DWORD)&HookedGetIconSkin);
was even you who posted it. i tried to upload mine with the fixes, don't know why the server (otland) is not allowing it. and admins deleted my post (linking to an external link)
HookAsmCall(0x0043729A, (DWORD)&HookedGetIconSkin);
Lol... I know. I was just saying it wasn't applied and that you'd need fix it here too.

No need to be an arsehole about it.
 

fabian766

Veteran OT User
Joined
Apr 22, 2008
Messages
127
Solutions
21
Reaction score
329
Location
Poland
After all the fucking around I did to get it to work in DevCpp lol

Also, this repo doesnt fix the skull issue, needs to just be unhooked.
And did you even check it? As far as I know the skull issue doesn't happen on this fork so there is no need to do any changes to the hooks(not that I care what you do with it).
 

pink_panther

Premium User
Premium User
Joined
Sep 10, 2016
Messages
726
Solutions
9
Reaction score
305
Location
Kazordoon
And did you even check it? As far as I know the skull issue doesn't happen on this fork so there is no need to do any changes to the hooks(not that I care what you do with it).

Ok, well if you dont care can you calm down? You're being super agressive for no reason lol.

All I did was point out that it only has the temporary fix mentioned earlier in this thread and that it might still need to be commented out...

Chill dude.
 

johnsamir

Active Member
Joined
Oct 13, 2009
Messages
230
Solutions
1
Reaction score
35
Location
Nowhere
Lol... I know. I was just saying it wasn't applied and that you'd need fix it here too.

No need to be an arsehole about it.
"
After all the fucking around I did to get it to work in DevCpp lol

Also, this repo doesnt fix the skull issue, needs to just be unhooked." -- your words. :S
you said that it should be deleted because the skulls issue wasn't even fixed in it. and because you struggled a lot to compile it with dev.cpp.... do not change what you said,. i must tell you that with this method(msvc) it's way easier, cause you wont need to change libraries anytime you change the project from folder etc.
and mm temporary fix?
Lua:
HookAsmCall(0x0043729A,
it's not , the temporary fix is way more shitty than yours or mine you posted that "fix " too" so, you know that with the above code it wil be fix, what are you trying to do?
i have seen you a lot in the forum commenting, but always nonse sh$t or giving vague answers, what the reasons of it? :S
i have seen guys posting like " how to upload a website" and you replying like just upload the database as simply as it sound, not giving steps or anything, you are behaving soconceited
since you have your download and run ot craptalrius.. man go down a gear, your are behaving just as admins. Like the administrators you claim vague answers from, it's like you just post nothing because you contribuite with nothing with your replies at support sections, to me it seems like you want to be seen as a great dev, when you are simply a hoster man. i don't know if you are trying to feel bettter with yourself but it's nonsense. im not fighting, just saying.

Lua:
        }  

        case SKULL_WHITE: {
          g_lastTmp = 0x0EE;
          //g_lastTmp = 0x0EE;
          g_lastTmp = 0x0FA;
          break;
        }

        case SKULL_RED: {
          g_lastTmp = 0x0EF;
          //g_lastTmp = 0x0EF;
          g_lastTmp = 0x0FB;
          break;
        }
      }
). but this code, that's the final fix . if someone want to add more icons well, improve the code or pay someone to do it for you. ( im not referring to you ).
what i want to say is that you said something like, (it's just an example) " delete this because it does not have new panels added).
im not fighting or anything im just saying how i did understand what you said.
enjoy the new code.
Post automatically merged:

And did you even check it? As far as I know the skull issue doesn't happen on this fork so there is no need to do any changes to the hooks(not that I care what you do with it).
yes it's still bugged, but is so fucking easy to fix it atleast for 7.72 if you dont have plans to add new icons in it, if we would want to add new icons and skull the code should be completely re-made at least that was qbazzz told me, im studying to fix it, i do not promise that i might find the solution, but im viewing just as hobby.
Post automatically merged:

Lol... I know. I was just saying it wasn't applied and that you'd need fix it here too.

No need to be an arsehole about it.
is not everything alright at home right? S: if you are not lying, something is wrong with you man. re-read what you said.
 
Last edited:

pink_panther

Premium User
Premium User
Joined
Sep 10, 2016
Messages
726
Solutions
9
Reaction score
305
Location
Kazordoon
I think you're just misunderstanding.

Yes, I mentioned I'd already gone to the effort of setting up DevCPP, was disappointed I didn't know this repo had existed for over a year. Either way, I can still get it to build and have been using it since.

All I did was say the VS repo still use sthe HookAsmCall(0x0043729A, call. This will cause the 7.72 client protocol to crash if you have a skull icon with no other status icon. To stop it crashing, remove that hook.

Changing the g_lastTmp doesn't fix the issue completely, it still crashes the client if you have a skull icon but no status icons.

That's all.
 

johnsamir

Active Member
Joined
Oct 13, 2009
Messages
230
Solutions
1
Reaction score
35
Location
Nowhere
After all the fucking around I did to get it to work in DevCpp lol

Also, this repo doesnt fix the skull issue, needs to just be unhooked.
commit this. as you already know. HookAsmCall(0x0043729A, g_lastTmp does not have nothing to do here.
do not try to change what you have already said, please.
pinkpanther;

version 1: Also, this repo doesnt fix the skull issue, needs to just be unhooked.
version 2: Lol... I know. I was just saying it wasn't applied and that you'd need fix it here too.
version 3: All I did was say the VS repo still use sthe HookAsmCall(0x0043729A, call. This will cause the 7.72 client protocol to crash if you have a skull icon with no other status icon. To stop it crashing, remove that hook.

wow, just as the people that accused me in tribunals jajajaja
 
Last edited:

pink_panther

Premium User
Premium User
Joined
Sep 10, 2016
Messages
726
Solutions
9
Reaction score
305
Location
Kazordoon
commit this. as you already know. HookAsmCall(0x0043729A, g_lastTmp does not have nothing to do here.
do not try to change what you have already said, please.
How am I trying to change what I said? Just pointing it out to help anyone else wanting to build the client. I've already fixed it, like I said.

You're just being overly defensive for some reason. :/ I really don't understand.
 

johnsamir

Active Member
Joined
Oct 13, 2009
Messages
230
Solutions
1
Reaction score
35
Location
Nowhere
commit this. as you already know. HookAsmCall(0x0043729A, g_lastTmp does not have nothing to do here.
do not try to change what you have already said, please.
pinkpanther;

version 1: Also, this repo doesnt fix the skull issue, needs to just be unhooked.
version 2: Lol... I know. I was just saying it wasn't applied and that you'd need fix it here too.
version 3: All I did was say the VS repo still use sthe HookAsmCall(0x0043729A, call. This will cause the 7.72 client protocol to crash if you have a skull icon with no other status icon. To stop it crashing, remove that hook.

wow, just as the people that accused me in tribunals jajajaja
How am I trying to change what I said? Just pointing it out to help anyone else wanting to build the client. I've already fixed it, like I said.

You're just being overly defensive for some reason. :/ I really don't understand.
see ya
 

AzlanK

Member
Joined
Apr 5, 2021
Messages
15
Reaction score
6
anyone got problems changing rsa key in this client? have any specific changes to make?
because this client use
C++:
g_rsa->setKey(p, q, d);

Well, RSA key does not work changing in main.cpp file in dll source code, I'm trying to find the RSA in the client executable using HEX, I'm having difficulty, it seems to be more difficult than the client 7.72 default cipsoft... im using hex editor

can anyone here with experience using HEX help me find RSA default to be changed?

Im looking for this RSA on client
key
const char* p("14299623962416399520070177382898895550795403345466153217470516082934737582776038882967213386204600674145392845853859217990626450972452084065728686565928113");
const char* q("7630979195970404721891201847792002125535401292779123937207447574596692788513647179235335529307251350570728407373705564708871762033017096809910315212884101");

the client is the same one that is available for download in the first post
 

Felipe93

Ghost Member
Joined
Mar 21, 2015
Messages
1,753
Solutions
9
Reaction score
281
Location
Chile
Well, RSA key does not work changing in main.cpp file in dll source code, I'm trying to find the RSA in the client executable using HEX, I'm having difficulty, it seems to be more difficult than the client 7.72 default cipsoft... im using hex editor

can anyone here with experience using HEX help me find RSA default to be changed?

Im looking for this RSA on client


the client is the same one that is available for download in the first post
the rsa change must be done in the dll sources. not the client itself
p("14299623962416399520070177382898895550795403345466153217470516082934737582776038882967213386204600674145392845853859217990626450972452084065728686565928113");
 
Last edited:

pink_panther

Premium User
Premium User
Joined
Sep 10, 2016
Messages
726
Solutions
9
Reaction score
305
Location
Kazordoon
Anyone know how how to get another panel into this client? Like a doulbe on the right or one on the left for more bps n windows?
 

AzlanK

Member
Joined
Apr 5, 2021
Messages
15
Reaction score
6
the rsa change must be done in the dll sources. not the client itself
p("14299623962416399520070177382898895550795403345466153217470516082934737582776038882967213386204600674145392845853859217990626450972452084065728686565928113");
on main.cpp right?

I left put random rsa (for test) there and still managed to connect to the server (server with cipsoft RSA default), it seems that any RSA placed in main.cpp there has no effect on the client
 

Felipe93

Ghost Member
Joined
Mar 21, 2015
Messages
1,753
Solutions
9
Reaction score
281
Location
Chile
on main.cpp right?

I left put random rsa (for test) there and still managed to connect to the server (server with cipsoft RSA default), it seems that any RSA placed in main.cpp there has no effect on the client
by server side you need to recompile it's not matter of change it in config.lua dunno why devs displayed the code in there but you need to edit it in source server side either in order to succed
edit. i re read and uhm.... don't know maybe apply xor code. you can find the code in tpforums or tibiapf
why do you want to change it btw?it wont stop botters just change protocol instead and ports (just an idea to block injected bots). ex: i simply use crystal bot(sources have been released) and ahk to bot into ots like tibiantis, old ultra and so on
devs says that their client has bot detection i can asure they can't detect it. they have to watch the char behavior. it's simply pixel bot
 
Last edited:
Top