• There is NO official Otland's Discord server and NO official Otland's server list. The Otland's Staff does not manage any Discord server or server list. Moderators or administrator of any Discord server or server lists have NO connection to the Otland's Staff. Do not get scammed!
  • 2026 staff recruitment is open! Check it out and consider applying!

dwa światy :( ja zmienić

Reins

Member
Reaction score
8
Witam

Na moim acc są dwa światy, jak zmienić aby był jeden, i one się nazywają

Server name
Server name 2

I gdzie będę mógł zmienić nazwę?

Pozdrawiam :)

Reins, możesz troszke pomyśleć?
Tworzenie xxx tematów jest troszke denne. Jeżli nie masz żadnej wiedzy nt OTS, po prostu się nimi nie baw. Rozumiem że 2-3 razy można czegoś nie wiedzieć, ale który to już Twój raz? Także proszę Ciebie o zaprzestanie robienia głupawych tematów.

Reins, możesz troszke pomyśleć?
Tworzenie xxx tematów jest troszke denne. Jeżli nie masz żadnej wiedzy nt OTS, po prostu się nimi nie baw. Rozumiem że 2-3 razy można czegoś nie wiedzieć, ale który to już Twój raz? Także proszę Ciebie o zaprzestanie robienia głupawych tematów.

Popieram! To samo deqeen, obydwaj wyrwiecie bana. Do niektórych rzeczy wystarczy mózg, niepotrzebne jest forum. To tak, jak niszczenie organizmu poprzez przedawkowywanie witamin- organizm przestaje je po pewnym czasie samemu wytwarzać, bo się uczy, że dostaje na tacy.

A, i to samo się tyczy Drassila, tylko on bardziej stricto za bezczelność, bo już raz dostał bana, a pomysły, jako były gracz kradnie z Wypasa ;)

@up 1 i up2

Na pewno, wy jako super elo pro forumowicze, nauczyliście się wszystkiego sami... Jeżeli nie chcecie mi pomagać, to nie zaglądajcie w moje tematy, są osoby, z którymi można porozmawiać, i którzy darzą się szacunkiem. Gdy zadawałem te pytania, na prawie każdy otrzymywałem pytania na pw od innych forumowiczów, jak to zrobiłem, gdzie wkleiłem, albo co zmieniłem. Zauważcie, że z jednego tematu nie czerpie pomocy jeden forumowicz, tylko kilku.

Code:
Jeżli nie masz żadnej wiedzy nt OTS, po prostu się nimi nie baw.

Też zaczynałeś, sam się wszystkiego nie nauczyłeś, czego nie potrafię, piszę na forum.

Code:
Do niektórych rzeczy wystarczy mózg

Te pytania co zadaję na forum, są dla ciebie banalne. Wiem, tak samo jak ty byś mnie zapytał czegoś z moich zainteresowań, też bym odpowiedział, ale nie w taki sposób jaki pokazaliście wyżej, bo od tego jest forum, i jeżeli bierzemy czynny udział w nim, to znaczy że lubimy to robić.

Pozdrawiam

@down

Zawsze kombinuję :D Chodź czasem wychodzą mi bezsensowne scrypty co niektórzy siedzą przy nich 3 min, mi zajmuję to z godzinę :D

No ale jak byś miał internet to skorzystał byś z pomocy na pewno :)

Last edited:
Też zaczynałeś, sam się wszystkiego nie nauczyłeś
Ja np. sam sie wszystkiego uczylem, bo bylem odcietu od internetu no i jakos dawalem sobie rade, a pozniej to troche googla e.w. forum, ale nie na takie glupie pytania, troche pokombinuj. :p

@up 1 i up2

Na pewno, wy jako super elo pro forumowicze, nauczyliście się wszystkiego sami... Jeżeli nie chcecie mi pomagać, to nie zaglądajcie w moje tematy, są osoby, z którymi można porozmawiać, i którzy darzą się szacunkiem. Gdy zadawałem te pytania, na prawie każdy otrzymywałem pytania na pw od innych forumowiczów, jak to zrobiłem, gdzie wkleiłem, albo co zmieniłem. Zauważcie, że z jednego tematu nie czerpie pomocy jeden forumowicz, tylko kilku.

Code:
Jeżli nie masz żadnej wiedzy nt OTS, po prostu się nimi nie baw.

Też zaczynałeś, sam się wszystkiego nie nauczyłeś, czego nie potrafię, piszę na forum.

Code:
Do niektórych rzeczy wystarczy mózg

Te pytania co zadaję na forum, są dla ciebie banalne. Wiem, tak samo jak ty byś mnie zapytał czegoś z moich zainteresowań, też bym odpowiedział, ale nie w taki sposób jaki pokazaliście wyżej, bo od tego jest forum, i jeżeli bierzemy czynny udział w nim, to znaczy że lubimy to robić.

Pozdrawiam

@down

Zawsze kombinuję :D Chodź czasem wychodzą mi bezsensowne scrypty co niektórzy siedzą przy nich 3 min, mi zajmuję to z godzinę :D

No ale jak byś miał internet to skorzystał byś z pomocy na pewno :)

Tak, ja się nauczyłem wszystkiego sam, bo gdy JA zaczynałem się bawić w OT, nie było 238947324893247328942 gotowców, wszelkie extra ficzurs trzeba było sobie samemu wkompilowywać, a jedyne forum, na którym siedziałem, bo uważałem za ogarnięte był właśnie OtLand. Nawiasem: wtedy moja wiedza ograniczała się do prostego PHP i edycji PHP-Fusion. Nikt mi w niczym nie pomógł i żałuję, że też nie powstrzymał, bo nie byłoby dziś wtedy tej zgrai KRETYNÓW uważających, że im się należy pomoc, by mogli trzepać kokosy. OT powinno być dla ludzi rozgarniętych, którzy używają mózgu do czegoś więcej niż tylko sumowanie swoich pieniędzy na DotPay. Poza tym, niektóre rzeczy są tak proste, że nie trzeba kosmicznej wiedzy, aby je zrobić (tym bardziej, że ułatwiam[y] to od ponad 2 lat), lub nawet gorzej, nie trzeba ŻADNEJ wiedzy- wystarczy tylko CHCIEĆ, ale niektórzy są zbyt leniwi nawet i na to.

Żegnam.

Last edited:
Niech frodo będzie dalej kompatybilny z najnowszymi TFS'ami
Amen

Niech frodo będzie dalej kompatybilny z najnowszymi TFS'ami
Amen

Ile postów jeszcze nabijesz pisząc tą głupią "formułkę"?

Wiesz..dziś ten tekst jest już przestarzały i nikt się z niego nie śmieje, więc ogarnij się dzieciaku i najlepiej wyjdź z OtLand, bo nie ma tu dla Ciebie miejsca <_<

Back