• There is NO official Otland's Discord server and NO official Otland's server list. The Otland's Staff does not manage any Discord server or server list. Moderators or administrator of any Discord server or server lists have NO connection to the Otland's Staff. Do not get scammed!
  • 2026 staff recruitment is open! Check it out and consider applying!

Dymki - lagowanie

Murach

Banned User
Reaction score
3
Nie mogę znaleźć scryptu na exh dymków, chodzi mi o to że jak ktoś spamuje jakiś czar (np druid exori) to żeby dymki pokazywały się w odstępie 1 sec, a nie nachodziły na siebie, w starych revach jest to uciążliwe i debuguje graczy obok.

Jeżeli ktoś ma scrypt pod jakąkolwiek wersję reva to będzie obojętnie, mogę sobie przerobić aby tylko mieć wzór jak zacząć i nad czym się skupić.
Nie wiem totalnie nawet od czego zacząć w tej chwili ; x

Głupi pomysł dawać exhaust na wszystko. Musisz zmienić pliki źródłowe, powiedź na jakim TFS opiera się twój serwer.

Serwer chwilowo stoi na windzie 2008, nie mam zródeł do owego silnika, a jest to evo 0.7.8.

Chodzi mi tylko o scrypt jako wzór, jeżeli ktoś posiada gotowy to się nie pogniewamy ;)

Piszesz że dawać exh na wszystkie czary oddzielnie, jeżeli znasz rozwiązanie to mogę dawać na wszystko, czas nie gra roli ; )

trolololololol

w source to chyba jest ustawione, że wgl dymek pojawia sie po exhaustedzie na czary.. więc jak chcesz w lua to przepisz skrypt na talkactiony, ale ja bym na twoim miejscu ruszył mózgiem i załatwił sobie nowe source silnika..

nie mam zródeł do owego silnika
Tym także zdaniem potwierdziłeś że jest to niemożliwe (w twoim przypadku) - bo wyłącznie da się to zrobić w C++.

Back