• There is NO official Otland's Discord server and NO official Otland's server list. The Otland's Staff does not manage any Discord server or server list. Moderators or administrator of any Discord server or server lists have NO connection to the Otland's Staff. Do not get scammed!
  • 2026 staff recruitment is open! Check it out and consider applying!

Ehh

Uzależnia frajer, po 3 tygodniach sie budze ze z 300 graczy mam 10 i cośna homepay nie wpływało :O

BTW wbijam dywizje i nie śpię już 26h OP, przez te gunnary nie czuje że powinienem isc spac, nie to ze reklama czy cos ale jebane działają xd

jesteś mną, już 3 dzień z rzędu piwnicze żeby wbić złoto i za chuj się tam nie dostane bo albo pojeb któremu inny pojeb zabrał mida albo ktoś feeduje jak chory skurwysyn albo afk no kurwa jak wyjść z brązu wgl

przepraszam za flejm w tym poście no ale nie umiem inaczej określić spierdolonego systemu rankedów

Fajny jest :

Masz 0 pkt strać 3 mecze pod rząd i spadasz z dywizji, a żeby awansować dostajesz po 13-17 pkt za mecz, ja przy statach 12/3/14 dostaje -20 przy porażce a za wygrane po 13-17 gdzie mam 1-3 zgony, pojebana graaaaaaaaaaaaaaaaa

Back