• There is NO official Otland's Discord server and NO official Otland's server list. The Otland's Staff does not manage any Discord server or server list. Moderators or administrator of any Discord server or server lists have NO connection to the Otland's Staff. Do not get scammed!
  • 2026 staff recruitment is open! Check it out and consider applying!

Exhausted na komendy w c++

maciekxx

Banned User
Reaction score
3
Cze,
jak zrobic exhausted na komendy w c++?(nie moge w lua bo mam stary silnik)
Silnik to tfs 0.2.10 pod tibie 8.1 nazywa sie Stefan.

Last edited:
A jaki masz ten silnik? Nazywa się jakoś?

ech.. stare czasy, moj pierwszy to byl "Zdzisia".. yy nie "Gosia".. tez nie. Chyba "Frania".. pogubilem sie.. nie wazne ;)

co do tematu Maciek, to jakies pojecie o c++? Bo jesli takie jak moje to nie dasz rady, jesli Ci tu gotowego nie wstawia.. tylko czy ty wiesz jakie jest moje pojecie?
Jesli lepsze to notepad++ i winMerge odpal. Poszukaj na na svn kiedy dodali to cudo. Na websvn ladnie widac co sie zmienilo w plikach. Pociagnij ten rev. i albo poprzeklejaj te rzeczy, albo winMerge porownaj. I testuj.
Ja bym tak z moja Gosia zrobil :) napewno dobrze przetestowal.. jak bym ja jeszcze mial ;)

Stefan to za mało, jeśli się nie mylę to w konsoli powinien być zawsze na początku jakiś nagłówek - zawsze tak był w silnikach opartych na OTServ Otfansu, a większość na tym się opierała.

Back