• There is NO official Otland's Discord server and NO official Otland's server list. The Otland's Staff does not manage any Discord server or server list. Moderators or administrator of any Discord server or server lists have NO connection to the Otland's Staff. Do not get scammed!
  • 2026 staff recruitment is open! Check it out and consider applying!

exit - kick po minucie

Status
Not open for further replies.

ligus

New Member
Reaction score
0
Witam, słyszałem że na listach są bany za spoof gdy ktoś da exita na monkach i nie wyrzuci go po minucie. Ja właśnie mam ten problem, daje exita a wyrzuca dopiero po 15minutach (idle time)
w configu mam
Code:
stopAttackingAtExit = true

Więc czemu jak się da exit to dopiero wywala po 15min?:/

Nie dostaniesz bana jak masz idleTime na 15 minut, wywala dopiero po 15 bo taki jest idleTime i tak ma byc, a stopAttackingAtExit nie ma z tym nic wspolnego.

@topic

ban z tego co wiem jest za NO-Logout TOOL ZONE.. idle time kick i stop attacking at exit to inne rzeczy.

Last edited by a moderator:
To ja nie wiem, kumpel wylapal bana wlasnie za to a jak poprosil o wyjasnienie to uslyszal ze powodem jest to iz ktos dal exit na monkach i go nie wywalilo po minucie
dla mnie to tez dziwna sprawa

bez kitu ten xinn jakis niedojebany jest bo nie chce odbanowac, twierdzi ze jak sie da exit to gracza ma po kicknac minucie bo jak kicknie dopiero po 15min to jest spoof..
wiec trzeba sie pobawic ze zrodlem, wie ktos co i w jakim pliku nalezy edytowac zeby byl ten kick po minucie?

bez kitu ten xinn jakis niedojebany jest bo nie chce odbanowac, twierdzi ze jak sie da exit to gracza ma po kicknac minucie bo jak kicknie dopiero po 15min to jest spoof..
wiec trzeba sie pobawic ze zrodlem, wie ktos co i w jakim pliku nalezy edytowac zeby byl ten kick po minucie?

omg, przeczytaj dokładnie config zanim źródła edytujesz

ale ustawiać idle na minute to jest całkowity bezsens.. to już nawet na AFK nikt nie będzie mógł pójść

idle jest ustawione na 15min i tak ma być, chodzi o to żeby przy exit wyrzucało z gry po minucie...

a ja mam ustawione w configu niby 15min a wogole nie wywala....z monkow...
nawet po 15min...
idleWarningTime = 14 * 60 * 1000
idleKickTime = 15 * 60 * 1000

xin to chyba wgl nie ma u siebie idle time bo kiedyś jak nie ruszałem się XXXXXXXX minut to nie kicklo xD może na exicie kicka, ale to powinno też kickach jak się jest nieaktywnym 15 min

Status
Not open for further replies.
Back