• There is NO official Otland's Discord server and NO official Otland's server list. The Otland's Staff does not manage any Discord server or server list. Moderators or administrator of any Discord server or server lists have NO connection to the Otland's Staff. Do not get scammed!

Filtrowanie ataków sieciowych

Wydaję mi się, że inżynier po 3 latach studiów powinien coś na ten temat wiedzieć :)

@up:
Wydaje mi się, że jesteś ostatnią osobą, która powinna o tym pisać.
Witam, w tym roku piszę maturę, nie mam czasu na pisanie pracy z języka ustnego. Zna ktoś dobrą, sprawdzoną firmę trudniącą się w pisaniu owych prac? :)

Napisz coś o atakach XSS oraz CSRF. Poczytaj na Wikipedii oraz na różnych forach oraz blogach. Każda wiedza się przyda. Kiedyś zajmowałem się tym, ale zapomniałem :D

http://scholar.google.pl/

Wklepuj tam podstawowe pojecia dotyczace tematu i znajdziesz mase roznych prac naukowych na ten temat.
Mozesz tez ladnie sobie wybrac rozne kryteria wyszukiwania i np jesli chcesz to porownac jak to wygladalo x lat temu a jak wyglada teraz i inne tego typu pierdoly. Ale ogolnie i tak zapewne znajdziesz troche nieprzydatnego syfu ktory bedzie trzeba odrzucic. Wiec mimo wszystko troche pracy tez trzeba wlozyc w wyszukanie tych sensownych informacji.

Back