• There is NO official Otland's Discord server and NO official Otland's server list. The Otland's Staff does not manage any Discord server or server list. Moderators or administrator of any Discord server or server lists have NO connection to the Otland's Staff. Do not get scammed!
  • 2026 staff recruitment is open! Check it out and consider applying!

Gdzie się podziały?

Status
Not open for further replies.
kosmos - banned
thornera - pewnie tez
moonots - chuj wie

Donaj sam spojrz na siebie otsy exp 9999 bo innego nic nie umiesz ;/
zrobiles ots gdzie byly 300 lvle gralo po 20 osob i kozak nie ... a nawet wtedy bana na ots listach lapales hahahaha

Dzisiaj Update na kosmosie :P

@co do Moonots tez dostali bana

Donaj sam spojrz na siebie otsy exp 9999 bo innego nic nie umiesz ;/
zrobiles ots gdzie byly 300 lvle gralo po 20 osob i kozak nie ... a nawet wtedy bana na ots listach lapales hahahaha

Dzisiaj Update na kosmosie :P

@co do Moonots tez dostali bana

E, ziomek na moim niskim expie grało 100+.

A na funach jest duży zarobek, nie narzekam ?

To, że mam 4funy tym będziesz się bronić, lol powiem Twoim językiem "szal mi cie" .

Ty kurwa głebie jebany nie potrafiłeś pogrubić, ani zmienić koloru czcionki dopóki nie zrobili poradnika w accu,

jesteś pusty jak paczka po fajkach, pozdro&poćwicz :peace:

w koncu xinn pobanowal, oduczy moze troche nologotow z idlami.

Zool
"Addony zostaja zresetowane sami wiecie ze byl bug z cc przez ''Pearl'' skryptera ... kazdy kto znam bug porobil all addony"
Czemu mnie tak nie lubisz?
@Donaj
A ja byłem głupi i nie dałem skryptu z trunacle players i accounts ;f

W końcu tą thornere zbanował, bo szkoda mi Ownerów tego OTSa...
Zero pojęcia a w chuja ludzi i w chuja kasy(!)

Wie ktoś moze czy powstaną jeszcze moze kiedys takie fajne servery (bez sms shopa) jak melania lub masa szwedzkich otsow: asera,satoria,taxina,wibzor? :X

Czy kiedykolwiek ktos pomysli jeszcze nad ogarnieciem otsa 8.0 po skonsultowaniu z ludzmi... Masa Orszabal spoofów jest juz nudna. Dorabiacie sie kasy, a nic dla ludzi wzamian :<

Nie wiem jak Ci ludzi mogą jeszcze grac na otsach w tym momencie skoro od kilku miesiecy wszystko jest to samo..

No a co myślałeś Pizdeczko? Trzeba potrafić się dogadać.

Status
Not open for further replies.
Back