• There is NO official Otland's Discord server and NO official Otland's server list. The Otland's Staff does not manage any Discord server or server list. Moderators or administrator of any Discord server or server lists have NO connection to the Otland's Staff. Do not get scammed!
  • 2026 staff recruitment is open! Check it out and consider applying!

Homepay.

Przysłali wam już PIT do rozliczenia? :S

ja miałem z nimi problem rok temu w styczniu za rozliczenie 2011 roku, z tego co mi pisali to wysyłają pit jeśli jest w każdym miesiącu zarobek większy niż 150 zł lub przez cały rok przekracza 500zł inaczej nie wysyłają. Szczerze to te kilka % można przeboleć bo nie jest to mające a współpracować z dotpayem pewnie i szybko wszystko przebiega bez zbędnego czekania czy wyjaśniania różnych spraw...

ja miałem z nimi problem rok temu w styczniu za rozliczenie 2011 roku, z tego co mi pisali to wysyłają pit jeśli jest w każdym miesiącu zarobek większy niż 150 zł lub przez cały rok przekracza 500zł inaczej nie wysyłają. Szczerze to te kilka % można przeboleć bo nie jest to mające a współpracować z dotpayem pewnie i szybko wszystko przebiega bez zbędnego czekania czy wyjaśniania różnych spraw...

Teraz to dojebałeś, z dotpayem zawsze były problemy, zawsze mieli jakieś problemy, sam miałem z nimi problem(długa historia), co do homepaya, to w panelu jest takie coś jak chat, wystarczy napisać a na pewno udzielą wszelkich informacji :)

Teraz to dojebałeś, z dotpayem zawsze były problemy, zawsze mieli jakieś problemy, sam miałem z nimi problem(długa historia), co do homepaya, to w panelu jest takie coś jak chat, wystarczy napisać a na pewno udzielą wszelkich informacji :)

być może ty miałeś problemy, ja takowych nie miałem i współprace z nimi oceniam lepiej niż z homepayem z którym współpracowałem krótko a było pare problemów być może dlatego że korzystałem z ich usług dopiero jak wchodzili na rynek, być może się poprawili tego nie wiem :)

być może ty miałeś problemy, ja takowych nie miałem i współprace z nimi oceniam lepiej niż z homepayem z którym współpracowałem krótko a było pare problemów być może dlatego że korzystałem z ich usług dopiero jak wchodzili na rynek, być może się poprawili tego nie wiem :)

Problemów w dotpay nie miały tylko firmy, lub ludzie z dużym zarobkiem, jak ktoś miał niski zarobek to dotpay go traktował jak śmiecia i taka prawda. Ja jestem w homepay od samego początku, byłem jednym z pierwszych klientów i nigdy nie miałem żadnego problemu, z ciekawości jakie ty miałeś problemy z homepay?

@potar sorry za off topa, napisz do homepaya to uzyskasz odpowiedź ale z tego co pamiętam to czas mają do końca marca.

nie mam jeszcze też od nich PITa godzinkę temu napisałem email do prezesa Homepay.

Back