• There is NO official Otland's Discord server and NO official Otland's server list. The Otland's Staff does not manage any Discord server or server list. Moderators or administrator of any Discord server or server lists have NO connection to the Otland's Staff. Do not get scammed!

Iphone?

Status
Not open for further replies.
iphone to ipod touch z funkcją dzwonienia, więc powtarzam: JAKO TELEFON SIĘ SŁABO SPRAWDZA, przeglądanie youtuba, ogólnie neta, zabawa dziwnymi programami itp, może jak masz coś co ci do pracy potrzebne tylko na ajfona to tak, ale co to za moda aby dzwonić z dachówki? to ja wolę klasyczną cegłe

Myślę, że temat się wyczerpał. Zamykam.

HTML5 ładnie działa :)

To ile iPhone powinien być warty? Nie które rzeczy powinny być z reguły warte więcej aby były dobre, czy wydaje ci się ze ubrania np. ze sklepu Gucci, gdyby sprzedawali je po 50zl kupował by je ktoś? Nie, bo wydawały by się cienkie. Apple jest znany z tego ze zawyża ceny, ale za to ich lubię, gdyby każdy miał iPhone, wtedy to by była przepaść.

Tak jak Kula_ napisał, operatorzy wcale nie przesadzają i maja w miarę dobre taryfy, szczególnie tutaj w Anglii, ja place 35 funtów miesięcznie, za iPhone 3gs i mam 600 minut i 500 sms i nie limitowany internet, bo to jest ważne na iPhone, prawie każda aplikacja go używa. + 11 funtów za ubezpieczenie, a co. wg. mnie iPhone był jest i będzie najlepszym telefonem, sama marka mówi to za siebie, bo wiadome jest to ze sprzęty Appla to porządne sprzęty, dobrym przykładem jest iMac, jest drogi ale jest tez pożądany przez wiele osób, i jest znany z tego ze każdy porządny graphic designer powinien go mieć, to tyle :)

Nie chodzi tutaj o cenę iPhona, bo 3GS jest wg. mnie zbyt tani, ale chodzi o różnice w 3GS a 4, wg. mnie różnica nie warta tej ceny, i wolałbym na razie zostać przy iPhone 3GS, no chyba, że dostałbym jakąś dobrą ofertę od operatora tak jak Kulos.

Status
Not open for further replies.
Back