• There is NO official Otland's Discord server and NO official Otland's server list. The Otland's Staff does not manage any Discord server or server list. Moderators or administrator of any Discord server or server lists have NO connection to the Otland's Staff. Do not get scammed!
  • 2026 staff recruitment is open! Check it out and consider applying!

Iriana - lagg?

Status
Not open for further replies.

stellmach11

New Member
Reaction score
0
Witam, mam całą paczke iriana ots i gdy wrzuciłem spells, monsters i npc to co 15sec są lagg ... czy to od tego?

iriana = rl map

rl map = cash

za wiele tych rl map

bye.

Może kurwa podaj specyfikacje sprzętu? Jak masz kurwa procesor 1 GHz to sie nie dziw że ci laguje.

A load average jaki masz przy odpalonym ots? i sprawdź czy nie masz w globalevents/creaturescripts jakiegoś skryptu to się odpala co 15 sec

no to panu już podziękujemy, elo.

rl = cash oznacza ze zarabiasz kasę na rl mapie i liczysz na to ze jakiś frajer ci pomoże za darmo

ciekawe czy jest tu jakiś frajer który mu pomoże za darmo po to by potem nigdy się nie wybić na ots liście bo pomagał takim noobs ^^

A load average jaki masz przy odpalonym ots? i sprawdź czy nie masz w globalevents/creaturescripts jakiegoś skryptu to się odpala co 15 sec

only ten:
[Error - CreatureScript Interface]
In a timer event called from:
data/creaturescripts/scripts/antimc2.lua:onLogin
Description:
(internalGetPlayerInfo) Player not found when requesting player info #28

On chyba nie wie o co w ogole chodzi..

Nie masz szukac bledow tylko wjesc w creaturescripts.xml i zobaczyc czy ktorys z nich nie ma w atrybutach interval 15000 jezeli ma to go poprostu wylacz.

Sorry, rzeczywiscie pomylilo mi sie.
Chodzilo mi o globalevents.

rl = cash oznacza ze zarabiasz kasę na rl mapie i liczysz na to ze jakiś frajer ci pomoże za darmo

ciekawe czy jest tu jakiś frajer który mu pomoże za darmo po to by potem nigdy się nie wybić na ots liście bo pomagał takim noobs ^^

Ładnie masz w głowie

Status
Not open for further replies.
Back