• There is NO official Otland's Discord server and NO official Otland's server list. The Otland's Staff does not manage any Discord server or server list. Moderators or administrator of any Discord server or server lists have NO connection to the Otland's Staff. Do not get scammed!

Issue with Google Chrome /Brave/Opera Mini on Android?

Damon

Check my status to contact me :)
Joined
Mar 26, 2011
Messages
6,196
Solutions
1
Reaction score
2,020
Location
Germany
So, just assuming that it isn't another "feature" of MiUI/Xiaomi, does anyone else have issues when trying to scroll through threads on Android?

My Xiaomi phone won't allow me to scroll Otland threads, no matter which browser I use (Chrome, Brave, Opera Mini). Desktop mode doesn't do the trick, either. There's a new system patch, so I will see how that goes, but this only happens on Otland (which is why I am not 100% sure it is a Xiaomi/MiUI issue). Will google for some other Xenforo forums to see if it just doesn't like the script.

Anyone else having these issues?

Edit: Alright, I can navigate through Xenforo official forums just fine. No issues there. Weird why it happens on here, then.

Seems to be only happening on Chrome-based browsers on Android (Chrome, Opera, Brave). On Firefox this doesn't happen. Weird..
 
Last edited:

Bica

Member
Joined
Jul 22, 2009
Messages
561
Reaction score
19
Location
Eating your sister
I own myself, a Xiaomi Mi 10T, its not normal using/browsing otland from my mobile phone .. but right now im replying it from it .. its working fine from my side.

From Google Chrome delete all browser history and ... go at Settings > Privacy and Security > Cookies > Show all cookies > Search cookies "otland" > delete it
 

slaw

MyAAC Creator
Premium User
Joined
Aug 27, 2007
Messages
3,417
Solutions
110
Reaction score
870
Location
Germany
GitHub
slawkens
Twitch
PL_Flamaster

Beo

Three Magic
Premium User
Joined
Aug 25, 2009
Messages
8,944
Solutions
1
Reaction score
737
There has been thread already about it: Issue with code tags on Google Chrome & Android (https://otland.net/threads/issue-with-code-tags-on-google-chrome-android.276831/)

For me, it's still the problem. Even that I upgraded my Android phone to newer one, and also Chrome browser is in current version.

That however happens only in some threads with [ CODE ] tags. Does your problem exist on all threads?
Happens to me in [ CODE ] tag threads too - other than that it works fine.
 
Top