Witam,
Szukam jakiegoś fajnego silnika nie zbyt się orientuje ostatni raz zajmowałem się tym może 10 lat temu.
- To co będę tworzył do celowo to coś co powstanie za 6-12 miesięcy.
- Świat optional pvp +/i/lub pvp . (myśli się jeszcze kłębią)
- Mapa większa niż na real.
- Cel od 300 do 1500 online. Bądźmy realni będzie może 50-1oo ale czemu mam nie być gotowy.
- For fun ale za serwer będzie się musiało zwracać.
- Wersja tibi idźmy z duchem czasu to co przepuszczalne będzie za rok na top czyli chyba 11 no chyba że nic nie ma to 10.
- Duże pole do popisu podczas edycji.
- Zauważyłem coś takiego jak tfs co wydaje się być bardzo ciekawe z racji dostępnego kodu źródłowego co nie wątpliwie da mi spore możliwości do popisu.
- Serwer bezie stał na linux ale to podaje jako info.
Zapewne coś zapomniałem napisać dodać bo już czasu trochę minęło odkąd tym się zajmowałem także upomnijcie mnie a dopisze.
Pozdrawiam
fccqb
Szukam jakiegoś fajnego silnika nie zbyt się orientuje ostatni raz zajmowałem się tym może 10 lat temu.
- To co będę tworzył do celowo to coś co powstanie za 6-12 miesięcy.
- Świat optional pvp +/i/lub pvp . (myśli się jeszcze kłębią)
- Mapa większa niż na real.
- Cel od 300 do 1500 online. Bądźmy realni będzie może 50-1oo ale czemu mam nie być gotowy.
- For fun ale za serwer będzie się musiało zwracać.
- Wersja tibi idźmy z duchem czasu to co przepuszczalne będzie za rok na top czyli chyba 11 no chyba że nic nie ma to 10.
- Duże pole do popisu podczas edycji.
- Zauważyłem coś takiego jak tfs co wydaje się być bardzo ciekawe z racji dostępnego kodu źródłowego co nie wątpliwie da mi spore możliwości do popisu.
- Serwer bezie stał na linux ale to podaje jako info.
Zapewne coś zapomniałem napisać dodać bo już czasu trochę minęło odkąd tym się zajmowałem także upomnijcie mnie a dopisze.
Pozdrawiam
fccqb