• There is NO official Otland's Discord server and NO official Otland's server list. The Otland's Staff does not manage any Discord server or server list. Moderators or administrator of any Discord server or server lists have NO connection to the Otland's Staff. Do not get scammed!

Kolejny Problem

Status
Not open for further replies.

szatan1x

Professional Lua
Reaction score
27
Witam tu znowu ja żeby nie było poszukałem troche w google ale nic nie znalazłem chodzi o to że wpisuje nazwe pliku w layout.php
<li><a href="?subtopic=wars"><font color="yellow">Guilds Wars</font></a></li>
a na stronie jak wejdę w tą zakładkę to pisze
Invalid subtopic. Can't load page.
dałem zawartość wars do zakładki Highscores i wtedy było tak jak być powinno ale co z tego jak ja chce osobną zakładke co zrobić aby działało.

To poszukaj lepiej, bo ze wszystkim tu przychodzisz, a twój wkład w ten dział to zero.

Nie dodałeś do indexu tej zakładki i aac nie może jej znaleźć to wypierdala error
Dodaj do index.php

PHP:
	case "wars";
		$subtopic = "Guild Wars";
		$topic = "Guilds Wars";
		include("war.php");
	break;

Bufo Dzięki :)
Sn4ake pytam bo zaczynam i jeszcze wiele nie umiem jak się nauczę to będę pomagał na forum.I chyba po to jest ten dział żeby pytać.

Nie, ten dział nie jest tylko do pomocy.

Dodatkowo punkt 6 regulaminu mówi między innymi:

Pytanie NIE MOŻE być banalne np. "Dlaczego efekt czaru ma obszar 4 kratek a nie 5?". O tym, czy pytanie jest banalne czy też nie, decydować będzie moderator. Dodatkowo, upewnij się, że ktoś wcześniej już nie zadał takiego samego pytania.

Pytanie jest dość banalne, ale nie znając PHP miałeś prawo nie wiedzieć. Jednak na forum już był rozwiązywany ten problem, pragnę podkreślić: NA FORUM, a nie w Polish Board, bo Polish Board to nie jest całe forum i jeśli szukałeś rozwiązania właśnie tutaj to nic dziwnego, że nie znalazłeś.

I przestań bezczelnie kłamać, że w google nic nie znalazłeś:

https://www.google.pl/search?q=Inva...cp.r_qf.&fp=73d6885c84f65656&biw=1517&bih=714

Około 108 wyników (0,40 s)

Zresztą wystarczyłoby wpisać samą treść "komunikatu": https://www.google.pl/search?q=Inva...cp.r_qf.&fp=73d6885c84f65656&biw=1517&bih=714

A już pierwsze strony roją się od solucji na ten problem. Następnym razem nie ujdzie Ci to na sucho.

Status
Not open for further replies.
Back