• There is NO official Otland's Discord server and NO official Otland's server list. The Otland's Staff does not manage any Discord server or server list. Moderators or administrator of any Discord server or server lists have NO connection to the Otland's Staff. Do not get scammed!
  • 2026 staff recruitment is open! Check it out and consider applying!

Który telefon lepszy ?

Status
Not open for further replies.

pele112

Member
Reaction score
8
Witam!
Mam mały problem z wyborem telefonu mam na oku:

- HTC Desire HD
- HTC HD
- SE Xperia x10

Miał ktoś styczność bawić sie tymi telefonami? jesli tak prosiłbym o rade.

Tylko dwa telefony da się używać: HTC Desire HD i Samsung Galaxy S. Tyle że w HTC płacisz kilkaset złotych więcej za flasha i hardwarowy przycisk aparatu.

Kumpel ma Xperia i telefon sprawuje się naprawdę fajnie, jeśli nie chcesz nim robić nie wiadomo jakich rzeczy to wystarczy w zupełności, on używa go praktycznie tylko do internetu/dzwonienia/sms o ile dobrze pamiętam to ma kiepski aparat ale jeśli chodzi o całokształt to telefon daje rade.

@Lares

Chyba mówisz o mini pro.

Zwykła xperia to prawdziwy kobajn :) i właśnie ten telefon bym polecił. Chyba, że autor tematu miał na myśli xperię mini pro, to wtedy muszę Ci powiedzieć że aparat nie ma zooma [co jest trochę dziwne, jak na te czasy].

Nie miałem nigdy styczności z HTC DESIRE HD, ale telefon wygląda ciekawie; artykuły też opisują ten telefon bardzo dobrze, więc może zdaj się na opinię publiczną - poczytaj o tych telefonach, co piszą ludzie, którzy mają te cacka; wtedy dowiesz się więcej, i wyciągniesz dla siebie plusy i minusy ;).

Mowa o dużej xperi, własnie dużo czytałem na różnego rodzaju forach, htc hd2 i desire hd wypadają bardzo dobrze, ale pomyślałem, że może ktoś mi tutaj coś napisze czego jeszcze nie wyczytałem :P Na chwile obecną najbardziej wpadł mi w oko pod wzgledem wizualnym i funkcjonalnym Desie HD

HTC Desire HD polecam, HTC Sense zostawia z tylu wszystkie inny GUI pod Androida. 1GHz procek + mozliwosc krecenia do ~1,8. Dziala pieknie po wrzuceniu modyfikowanego ROMu. Jedyny minus to bateria - jak mocno uzytkujesz fona to bedziesz ladowal codziennie.

@Samme

Chodziło mi o x10 ale najwidoczniej się pomyliłem ponieważ widzę ze x10 ma niezły aparat (musiałem źle spojrzeć na tył telefonu, mój błąd).

stare x nie będą miały aktualizacji androida, tylko patche
poza tym co to za zabawa używać cegły z ekranem dotykowym? to już lepiej wziąć dachówkę apple'a...
jakbym miał kasę i czas poczekałbym na x pro(ewentualnie neo, jeśli NIE CHCESZ[a nie nie musisz] mieć klawiatury)
albo jakiś szajsung, ostatnio podobno są całkiem znośne

@J u Z e K, @up Czytać w szkole nie nauczyli?

@topic ja bym brał HTC, napewno większe możliwości niż xperia i napewno większy wyświetlacz, co np. dla mnie jest Wielkim +

Status
Not open for further replies.
Back