• There is NO official Otland's Discord server and NO official Otland's server list. The Otland's Staff does not manage any Discord server or server list. Moderators or administrator of any Discord server or server lists have NO connection to the Otland's Staff. Do not get scammed!
  • 2026 staff recruitment is open! Check it out and consider applying!

Laptop ewentualnie tablet z Nvidia Tegra

sn3ejk

This account is inactive.
Solutions
1
Reaction score
147
Witam.

Czy ktoś ma w domu laptop lub tablet z Nvidia Tegra 3 lub w starszej wersji - 2, lub zna takowy? Przymierzam się do kupna takiego i nie wiem na co się zdecydować. Architektura AMR minie straszna, a procesory te są o niebo tańsze.

Z góry dzięki

@up napisał ewentualnie tablet wiec wydaje mi sie ze chce laptopa :3

Niedługo może będzie w Polsce męski nexus 7 z tegra 3 4 rdzeniachy, bo narazie jest tylko na allegro sprowadzany z anglii za około 1000zł 8gb

Bardziej wolałbym lapka niż tablet :). Ale widziałem już tablety ze stacją dokującą, które wyglądają już wtedy jak laptopy.

Bardziej wolałbym lapka niż tablet :). Ale widziałem już tablety ze stacją dokującą, które wyglądają już wtedy jak laptopy.

Próbowałem już zrobić z nowego ipada z retiną macbooka "mini", dokupiłem klawiaturę, myszkę bt i stację dokująca. Sa plusy i minusy.. Największy plus to właśnie retina i brak jakichkolwiek zacięć tzn. śmiganie po stronach. Minusy to wygląd tego wszystkiego razem, cena i wygoda - np. brak możliwości przewijania stron (musimy wykonywać ruchy tak jakby myszka była palcem - nie działa scroll w myszce). Pisałem do developerów btstacka i 0 odpowiedzi.

Podsumowując tablet mnie nie zadowala, jest to zabawka i jeśli teraz mógł bym wybrać to wybrał bym laptopa lub transformera.

Co do tabletu z Tegrą to Acer Iconia A500.

Back