gameover99097
Banned User
- Reaction score
- 4
:d
Instaluje sobie tego acc gesior by xart czy cos wersja 0.6.1 najnowsza
i juz przy dodani sampli wywala blad ale mowie chuj ide dalej i jak zakoncze install to wywala taki piekny blad
To ma cos wspolnego z tym langue , nie mam takiej kolumny jak topic df czy field list , musze ja stworzyc? i co w niej dodac ? chyba ze cos innego jest zle?
bledow najebalem ale nie chcialo mi sie uzywac polskich znakow ; o , fajnie by bylo jak by ktos mi napisal o co kaman ; d
Instaluje sobie tego acc gesior by xart czy cos wersja 0.6.1 najnowsza
i juz przy dodani sampli wywala blad ale mowie chuj ide dalej i jak zakoncze install to wywala taki piekny blad
Code:
Fatal error: Uncaught exception 'PDOException' with message 'SQLSTATE[42S22]: Column not found: 1054 Unknown column 'topic_df' in 'field list'' in C:\xampp\htdocs\latestnews.php:109 Stack trace: #0 C:\xampp\htdocs\latestnews.php(109): PDO->query('SELECT image_id...') #1 C:\xampp\htdocs\index.php(73): include('C:\xampp\htdocs...') #2 {main} thrown in C:\xampp\htdocs\latestnews.php on line 109
To ma cos wspolnego z tym langue , nie mam takiej kolumny jak topic df czy field list , musze ja stworzyc? i co w niej dodac ? chyba ze cos innego jest zle?
bledow najebalem ale nie chcialo mi sie uzywac polskich znakow ; o , fajnie by bylo jak by ktos mi napisal o co kaman ; d