Heya,
Problem tyczy się kompilacji na Linuksie, miliardy razy kompilowałem TFS na róznego rodzaju TFS i nigdy nie miałem tak durnego problemu, mianowicie...
Boosty mam zainstalowane, instalowałem je z repo libboost1.46-all-dev jak to nie działało więc ściągnąłem sobie paczke i zainstalowałem 42-dwójki też nic nie pomogło, próbwałem kilka razy i nic ;|
Jak ktoś coś by wiedział msg ;P
Dzięki
Problem tyczy się kompilacji na Linuksie, miliardy razy kompilowałem TFS na róznego rodzaju TFS i nigdy nie miałem tak durnego problemu, mianowicie...
Code:
In file included from /usr/local/include/boost/thread/future.hpp:12:0,
from /usr/local/include/boost/thread.hpp:24,
from otsystem.h:34,
from luascript.h:20,
from configmanager.h:20,
from configmanager.cpp:20:
/usr/local/include/boost/exception_ptr.hpp:41:5: error: looser throw specifier for ‘virtual boost::exception_ptr::~exception_ptr()’
/usr/local/include/boost/exception/detail/exception_ptr_base.hpp:26:25: error: overriding ‘virtual boost::exception_detail::exception_ptr_base::~exception_ptr_base() throw ()’
In file included from /usr/local/include/boost/thread/future.hpp:12:0,
from /usr/local/include/boost/thread.hpp:24,
from otsystem.h:34,
from container.h:20,
from container.cpp:19:
/usr/local/include/boost/exception_ptr.hpp:41:5: error: looser throw specifier for ‘virtual boost::exception_ptr::~exception_ptr()’
/usr/local/include/boost/exception/detail/exception_ptr_base.hpp:26:25: error: overriding ‘virtual boost::exception_detail::exception_ptr_base::~exception_ptr_base() throw ()’
make[1]: *** [baseevents.o] Błąd 1
make[1]: *** Oczekiwanie na niezakończone zadania....
make[1]: *** [connection.o] Błąd 1
make[1]: *** [combat.o] Błąd 1
make[1]: *** [configmanager.o] Błąd 1
make[1]: *** [actions.o] Błąd 1
make[1]: *** [beds.o] Błąd 1
make[1]: *** [chat.o] Błąd 1
make[1]: *** [condition.o] Błąd 1
make[1]: *** [container.o] Błąd 1
make[1]: Opuszczenie katalogu `/home/govern/Pulpit/trunk.r3884'
make: *** [all] Błąd 2
Boosty mam zainstalowane, instalowałem je z repo libboost1.46-all-dev jak to nie działało więc ściągnąłem sobie paczke i zainstalowałem 42-dwójki też nic nie pomogło, próbwałem kilka razy i nic ;|
Jak ktoś coś by wiedział msg ;P
Dzięki