• There is NO official Otland's Discord server and NO official Otland's server list. The Otland's Staff does not manage any Discord server or server list. Moderators or administrator of any Discord server or server lists have NO connection to the Otland's Staff. Do not get scammed!
  • 2026 staff recruitment is open! Check it out and consider applying!

mapa z 8.6 na 8.6

dima0909

Banned User
Reaction score
0
Witam. Czy da się przekonwertować mapę z 8.6 na 8.6 co ma inne items.otb ? tak by itemy zachowały się takimi samymi...(bo w tym drugim items są takie same itemy ale pod innym id...)

próbowałem podmienić items.otb do np. 8.54 i przekonwertować na 8.54 ze zmienionym items.otb...
ale to nie prawidłowo konwertuje, nie zachowuje elementów takich samych, tylko poprostu robi to samo co bym otworzył mape z innym items.otb....czyli wszystkie itemy zą złe ;/ (np zamiast ziemi mam jakieś ściany itd)

Last edited:
Wrzuca się items odpowiedni do rme i powinien sam prze konwertować dobrze mówię?

wrzuc items.otb z VISUM zamiast tego z tfs 0.4 i po problemie

a po 2
Don Daniello said:
6.Wyjątkiem dla tego punktu jest support (proszenie o pomoc), z wyjątkiem pytań o TFS z prywatnego SVN jeśli NIE MASZ statusu Premium User (DONATOR), jednak jeśli chcecie ową pomoc otrzymać i chcecie uniknąć infrakcji oraz usunięcia tematu, Wasz post musi być mądrze zbudowany a samo pytanie ma być dobrze sformułowane. Pytanie NIE MOŻE być banalne np. "Dlaczego efekt czaru ma obszar 4 kratek a nie 5?". O tym, czy pytanie jest banalne czy też nie, decydować będzie moderator. Dodatkowo, upewnij się, że ktoś wcześniej już nie zadał takiego samego pytania.
NIE WOLNO RÓWNIEŻ PROSIĆ INNYCH O ODWALENIE CAŁEJ ROBOTY ! (np.: "wysłać mi gotowego OTSa z mapką moon na [email protected]łom").

tfs 0.4 = prywatny :)

Back