• There is NO official Otland's Discord server and NO official Otland's server list. The Otland's Staff does not manage any Discord server or server list. Moderators or administrator of any Discord server or server lists have NO connection to the Otland's Staff. Do not get scammed!
  • 2026 staff recruitment is open! Check it out and consider applying!

Mapa

Lolek

New Member
Reaction score
0
Elo mam problem.
Czemu jak zaladowalem mape po jej nie uzywaniu od 5 miechow Nagle nie ma Monsterow? To znaczy jest z 5 Hydra, Hero, Wolf, Rotworm
Reszty nie ma na mapie chodzi o spawny nie ruszalem nic z mapa teraz laduje ja i nie ma. Jesli to ma jakies znaczenie potwory byly przerobione na Polskie name. Jak Odpalilem ots nie bylo monsterow alenormalnie w tibi moglem je stworzyc itp a w map edicie je wcielo.

to teraz bierzesz spawn.xml i zmieniasz wszystkie nazwy na polskie :d
gl
(moze nawet wpadniesz na to by uzyc znajdz i zamien/zamien wszystkie,co nie zmienia faktu ze gl)
i gz pomyslu zmiany nazw

To czemu ja nie ruszalem silnika od 5 miechow jak pisalem i nagle nie ma ??
P.S Teraz przelecialem mape dokladniej i w nie ktorych miejscach np. Sa dragony a w tych najwazniejszych nie ma ?? I Dodalem I te moje Polskie potwory i Te Z Czystego TFS

Zakius wydaje mi się że się mylisz, wystarczy do rme importować polskie potwory.

Back