• There is NO official Otland's Discord server and NO official Otland's server list. The Otland's Staff does not manage any Discord server or server list. Moderators or administrator of any Discord server or server lists have NO connection to the Otland's Staff. Do not get scammed!
  • 2026 staff recruitment is open! Check it out and consider applying!

muli mi acc mker moj strone

tibiek

Banned User
Reaction score
0
nieraz wchodzi mi moja strona nieraz nie nieraz sie przycina nagle nie wiem co sie dzieje ;D mozecie jakos pomoc ? reput oczywiscie ;)

xD nie noestrada zadna normalnie mi internet chodzi tyko acc maker muli nie wiem od czego moze wy wiecie ;D

Ej kurwa przymarznę do kompa zaraz, idę k**wa spać...
Ziiimno, ja p***!

Ludzie, śpicie :d?!

@topik zeby nie bylo ze oftapujee ;o
Czasami tak się dzieje, ale to jest normalne... Chyba, że masz WiFi albo slabego neta. Ja czasami jak na localhost'a wchodzę to tak mam =).

1mb normalnie net chodzi tyko moja strona nieraz zamula albo wogle nie dziala albo dziala bez zarzutu nie wiem co z tym ;D

Sorry, ale net 1 MB nie jest dobry, za kazdym razem jak bedzie ktos tworzyl acc. czy sobie staty przegladal to na serwerze bedziesz mial lagi.

Otóż to, a przy ściąganiu grafik (pierwsze wejście na stronę) totalne =).

Poza tym 1mbps a nie 1MB :), to różnica jest: bajt a bit.

aha no to lipa xD a ja mieszkam w takiej dziurze ze co najwyzej moge miec 2mb neta ;/

Wykop większą i będziesz miał z 4-6 mb speed , jak w Kopalni pod Rudą Śląska xD ;)

Back