• There is NO official Otland's Discord server and NO official Otland's server list. The Otland's Staff does not manage any Discord server or server list. Moderators or administrator of any Discord server or server lists have NO connection to the Otland's Staff. Do not get scammed!
  • 2026 staff recruitment is open! Check it out and consider applying!

MySQL czy SQLite.

MySQL czy SQLite

• MySQL

Votes: 40 90.9%
  • SQLLite

Votes: 4 9.1%

• Total voters
    44
Status
Not open for further replies.
robiłem tą komenda i co chwila wywala jakies duplicated.

Usuń TRIGGERY z pliku, po czym uruchom silnik. To normalne, bo jak wysyłasz bazę, najpierw dodaje players, potem triggery, które każą dodawać za każdym dodaniem nowe rekordy do player_skills, a gdy już dochodzi do tej tabeli, znowu próbuje do nich coś dodać. ;) Czyli wniosek, usuń wszystkie triggery z pliku - między DELIMITER, a DELIMITER;.

#2x up
Bo ja już wykonywałem kilkukrotnie tą operację, i tak jak podałeś, nie zadziała.

triggery tez trzeba bylo wyjebac.. No ale dziala nareszcie :>

jak zrobic ots pod sqlite? tzn jak sie tym obsługiwac? poradniki ktos ma?

Wg mnie nastabilniejsze Mysql, dokładnie Sqlite najlepiej używać
do warów. (takowo używam). Już w planach mam odpalenie serwera,
czekam na odpowiedź z dedykowni xd.

Pozdrawiam,
Domos.

Moim zdaniem Mysql Jest o wiele lepsza od Sqlite ..;D
A to Fakt do wara dobry jest sqlite .;D

Usuń TRIGGERY z pliku, po czym uruchom silnik. To normalne, bo jak wysyłasz bazę, najpierw dodaje players, potem triggery, które każą dodawać za każdym dodaniem nowe rekordy do player_skills, a gdy już dochodzi do tej tabeli, znowu próbuje do nich coś dodać. ;) Czyli wniosek, usuń wszystkie triggery z pliku - między DELIMITER, a DELIMITER;.

#2x up
Bo ja już wykonywałem kilkukrotnie tą operację, i tak jak podałeś, nie zadziała.

Tak, wywal triggery i doprowadź do bezużyteczności większość AAC :) Gratuluje pomysłu...

Jak robiłeś kopie bazy przez PMA to życzę powodzenia, na przyszłość polecam używanie konsoli, w ostateczności MySQL Administratora ;)

To powie mi ktoś do jasnej ciasnej jak zrobic sqlite? poradnik jakis np? bo mam wara 8.42 omg

Status
Not open for further replies.
Back