• There is NO official Otland's Discord server and NO official Otland's server list. The Otland's Staff does not manage any Discord server or server list. Moderators or administrator of any Discord server or server lists have NO connection to the Otland's Staff. Do not get scammed!

Nabór na moderatora Polish Board

Don Daniello

/root
Staff member
Administrator
Solutions
16
Reaction score
1,486
Stało się i to nie żart. Skończyły się pieniądze na psychologów dla Załogi Otlandu (wiecie, usunięcie prywatnego SVN, mniej Premium, i te sprawy) i potrzeba kogoś kto we własnym zakresie poradzi sobie z trudem czytania polskiego bełkotu na Otlandzie.

Ogłaszam nabór na moderatora Polish Board.

Wiem, że każdy by się chętnie rzucił, ale nie będzie tak łatwo. Potrzeba kogoś, kto potrafi moderować bez wypisanego regulaminu. Wiem, że wśrod większości naszych kochanych użytkowników używanie forum bez regulaminu jest dużym problemem, a jego przeczytanie jeszcze większym.

Nie ma ustalonych kryteriów wyboru, decyzję podejmę, lub nie.

Możliwość składania aplikacji wraz z podstawowymi informacjami o sobie i prostym wyjaśnieniem dlaczego jest się dobrym kandydatem można składać w tym temacie jak i na PW do mnie (do wyboru, jakby ktoś miał coś do ukrycia).

Zgłaszam się:

imię: Łukasz
Dlaczego:
Ponieważ lubię czytać cały Polish Board, chętnie wezmę się za ten dział i zrobię ład.
Ale o tym moderator główny zadecyduje. Wiem że mam mało postów, ale mogę je nadrobić.
Bez regulaminu dam radę, jestem dobry w te klocki kiedyś byłem moderatorem sławnej sieci Counter Strike. Mogę przyjąć to na klatę, użeranie się z nimi to nie problem.
Języki podstawowe: polski, angielski (biegle władam)

Pozdrawiam, Łukasz.

Michał
91'
kilka razy dziennie na PB
kilka zgłoszonych postów przez ostatni miesiąc

Dlaczego ja? Byłem Global modem na otlandzie, zrezygnowałem ze względu na podjęcie 2 kierunku studiów (aktualnie zrezygnowałem z jednego z nich a chętnie popilnuję tutejszej młodzieży). Prowadziłem kilka dużych serwerów OT, więc jestem 'w temacie'.

- Maciej
- Często bywam na otlandzie
- Jestem odpowiedzialny (zostałem skarbnikiem klasowy a to raczej o czymś świadczy)
- Nie lubie dimy
- Kula jest idealnym kandydatem na to stanowisko (kula != sekula)

Back