• There is NO official Otland's Discord server and NO official Otland's server list. The Otland's Staff does not manage any Discord server or server list. Moderators or administrator of any Discord server or server lists have NO connection to the Otland's Staff. Do not get scammed!

Nowa karta graficzna do starego setupu

durexx125

New Member
Reaction score
3
Witam jako że moja karta graficzna juz chyba nie daje sobie rady rozglądam sie za nową pasującą do starego setupu
Obecnie moj zestaw wygląda tak

procek: AMD Phenom™8450 Triple-Core Processor, 2105MHz
grafika: GeForce 9600GT 512mb
ram 2x2gb ddr2
płyta głowna: Asus M3A-H/HDMI
zasilacz: FEEL III-400ATX total output 400W

Chciałbym dobrać kartę graficzną która bedzie w pelni wykorzystywana przez to co wypisałem do góry oraz zeby byla widoczna zmiana jakosci w porównaniu do ge9600gt
Maksymalna cena nowej karty do 350zł

Moja propozycja:
Karta graficzna Gigabyte Radeon HD 7770

Prosze pomózcie cos dobrac oraz piszcie swoje opinie

Zmień zasilacz, może i trójka nie jest tak wybuchowa co 1 i 2, ale dalej jest to gówno klasy "dobrego" noname

Ten zasilacz juz smiga 5lat a jak cos spali to bede mial preteks zeby wymienic całego kompa (byle nie dom) - mozesz sie wypowiedziec co do mojej propozycji hd7770 ? Bedzie to śmigać ?

Smigać będzie, czy sens jest nie wiem :D
Proc + grafika w pełnym stresie nie przekroczą 200W to możliwe nawet, że nic nie wybuchnie, ale szkoda by było jakby nową grafikę jednak zjadł czy coś takiego
tyle ode mnie, ktoś mądrzejszy wypowie się pewnie dokładniej

Back