• There is NO official Otland's Discord server and NO official Otland's server list. The Otland's Staff does not manage any Discord server or server list. Moderators or administrator of any Discord server or server lists have NO connection to the Otland's Staff. Do not get scammed!
  • 2026 staff recruitment is open! Check it out and consider applying!

Nowy Layout

kawon

o.O
Reaction score
29
Witam.

Szukam osoby która za drobną opłatą stworzy dla mnie layout specjalnie pod mojego OTS (kaske wpłace na konto lub np. moge doładowac konto)

PS: KASKI NIE WYŚLE SZYBCIEJ NIZ PRZED DOSTANIEM LAYOUTU BO WTEDY WIELU OSZUSTÓW MOŻE SIĘ ZNALEŹĆ

kontakt:
gg:5568838

Pozdrawiam

Witam.

Szukam osoby która za drobną opłatą stworzy dla mnie layout specjalnie pod mojego OTS (kaske wpłace na konto lub np. moge doładowac konto)

PS: KASKI NIE WYŚLE SZYBCIEJ NIZ PRZED DOSTANIEM LAYOUTU BO WTEDY WIELU OSZUSTÓW MOŻE SIĘ ZNALEŹĆ

kontakt:
gg:5568838

Pozdrawiam

Chyba na odwrot, layout dostajesz jak wyslesz pieniadze, bo wieksze szanse ze ty mozesz oszukac, poniewaz nie ma odwrotu a jak sie placi, odwrot zawsze jest, po drugie zajmuje sie tego typami rzeczy i zawsze pieniadze wysylali mi pierwsi poniewaz zawsze udostepnialem 'Live Test' ale i tak rzadko robie layouty dla Polakow, bo malo placa :p

ta deghost wogole nie chce oplaty za zrobienie layoutu ale niema czasu teraz i bym musial do wakacji czekac

paxton a ile ty chcesz za zrobienie layoutu??

Nie chodzilo mi o niego, zauwaz ze 80% serverow posiada layout Tibii.com ktory tez ma zastrzezone prawa autorskie, OTS to jedna wielka kupa zastrzezonych praw autorskich, wszyscy je lamia nawet o tym nie wiedzac :)

Za layouty bralem od kilkudziesieciu do nawet kilkuset euro, to zalezy od samego layoutu.

czyli mam ci zaplacic np. 100-400zł za zrobienie layoutu? ^^

podaj gg, moze byc na PW

Back