• There is NO official Otland's Discord server and NO official Otland's server list. The Otland's Staff does not manage any Discord server or server list. Moderators or administrator of any Discord server or server lists have NO connection to the Otland's Staff. Do not get scammed!
  • 2026 staff recruitment is open! Check it out and consider applying!

Nowy monitor

Indenpedens

Banned User
Reaction score
39
Hejka
Zepsuł mi sie monitor więc kupuje nowy lecz zupełnie nie znam się na monitorach i proszę was o pomoc w doborze jakiegoś.
Moje kryteria to będzie tylko:
- 19 cali kwadrat
- do 400zł
- i jakiś dobry w tych cenach ;P

Tam przy okazji jakby komuś się zachciało mi tu odpisać :)

:wub:

no moge i prostokąta wziąć tylko jakoś mi sie źle kojarzą ze za duży ten ekran jest :D

no dobra ale dzisiaj albo jutro chce juz brać monitorek a nie zależy mi na jakichś osiągach więc ktory moge śmiało już brać odrazu?

no moge i prostokąta wziąć tylko jakoś mi sie źle kojarzą ze za duży ten ekran jest :D

no dobra ale dzisiaj albo jutro chce juz brać monitorek a nie zależy mi na jakichś osiągach więc ktory moge śmiało już brać odrazu?
Kilka lat temu też tak myślałem i się myliłem.

no i dupa tam biore go Qanti
będzie na ciebie :D

- - - Updated - - -

a i niech się jeszcze ktoś wypowie czy ja go podepnę pod tą karte w ogóle GeForce GT4301973854679_142976715_o.jpg

jakbyś dostał lg e2250v albo jego wersję bez hdmi i dvi za jakieś 50zł mniej niż ten fajny to byłbyś zadowolony(tylko twoja grafika nie ma chyba dsuba to przejściówka za 50zł i się nie opłaca brać budżetowej wersji

i łądniejszy niż to gówno zwane 22" 16:9(nie ma takich, to są 21,5")

i łądniejszy niż to gówno zwane 22" 16:9(nie ma takich, to są 21,5")

z opisu aukcji:
Przekątna ekranu 21,5"

no łał

@up

Nie słuchaj go, ten monitor jest zajebisty nie będziesz żałować, w tej cenie nie znajdziesz nic lepszego

Back