• There is NO official Otland's Discord server and NO official Otland's server list. The Otland's Staff does not manage any Discord server or server list. Moderators or administrator of any Discord server or server lists have NO connection to the Otland's Staff. Do not get scammed!

NPC Trade - problem

Status
Not open for further replies.

DamianLii

New Member
Reaction score
0
Witam
Mam problem napisałem sobie funkcję w C++, która to w lua po użyci jej otwiera nam okienko "NPC Trade". I mam ta oto problem że nie wiem w jaki sposób po kliknięciu w tym okienko trade w przycisk "OK"(ten co zatwierdza co kupujemy) wywołać jakąś funckje. Obojętnie np. żeby w creatureevent.cpp dopisze sobie funkcje która by mi zwracała co kupiłem,ile i za jaką cenę. Nie mogę jakoś tego połączyć z funkcjami które są w npc.cpp.

Temat można usunąć poradziłem sobie i działa wszystko tak jak chciałem.

Last edited by a moderator:
Zaleca się abyś podał rozwiązanie innym, jeśli miałby ktoś ten problem i potrafił kiedyś użyć wyszukiwarki. Liczyłeś na pomoc a sam nie możesz tego zrobić ?

Zaleca się abyś podał rozwiązanie innym, jeśli miałby ktoś ten problem i potrafił kiedyś użyć wyszukiwarki. Liczyłeś na pomoc a sam nie możesz tego zrobić ?
a zauważyłeś, że on ma 1 post i wejdzie na forum dopiero gdy znów nie będzie czegoś umiał, a twojego postu nawet nie przeczyta, gdyż z tym problemem sobie poradził i ma w ten temat wyjebane? Zaleca się go zamknąć.

#na dól !
wiem ;/

Last edited:
Status
Not open for further replies.
Back