• There is NO official Otland's Discord server and NO official Otland's server list. The Otland's Staff does not manage any Discord server or server list. Moderators or administrator of any Discord server or server lists have NO connection to the Otland's Staff. Do not get scammed!

OFERTA / Pracowników do nowego OpenTibiaServer ! ~ Pilne

jokerblitz

New Member
Reaction score
0
352439023_1_1000x700_pomocnikow-do-nowego-opentibiaserver-rzeszow.jpg

Witam serdecznie!
Jestem młodym programistą, momentami z nadmiarem wolnego czasu. Postanowiłem wykupić serwer, na którym powstanie nowy, wykonany od zera przeze mnie i przyszłych współpracowników których poszukuję, prywatny serwer gry Tibia. Myślę również nad rozwinięciem całej sieci multi-gamingu, obejmując inne gry.

Na ten moment mam 4 wolne wakaty:

- Poszukuję dwóch mapperów (będę chciał obejrzeć jakieś prace)
- Poszukuję dwóch skrypterów (będę chciał przetestować zdolności)

Zadaniem mapperów, naturalnie będzie zajmowanie się przerabianiem, modyfikowaniem, kreowaniem nowej mapy

Zadaniem skrypterów będzie tworzenie innowacyjnych rozwiązań, nic nie będziemy kopiować ani brać na przykład, zależy mi na unikalności.

Jeżeli chodzi o wynagrodzenie, adekwatne ono będzie do wykonanej pracy, uzgodnimy to w trakcie wstępnej rozmowy.

Jeżeli chodzi o wymagania co do osób zgłaszających się, będziemy rozmawiać w dalszych indywidualnych rozmowach.

Pozdrawiam serdecznie, Joker Blitz.

GG: 58017024
EMAIL: [email protected]

Back