• There is NO official Otland's Discord server and NO official Otland's server list. The Otland's Staff does not manage any Discord server or server list. Moderators or administrator of any Discord server or server lists have NO connection to the Otland's Staff. Do not get scammed!
  • 2026 staff recruitment is open! Check it out and consider applying!

Ograniczenie ilości itemow na danym SQM

Status
Not open for further replies.

Svetrey

3+3*3 = ?
Reaction score
0
Hej, potrzebuje skryptu, ktory ograniczy ilosc itemow lezacych na danym SQM.
Potrzebny mi, poniewaz ludzie spamuja kupowanie np blank run po 100 i po jakims czasie zuzycie procesora siega 90% i troche laguje.

tez poszukuje ;o jak to laguje procka to mam 4x 3 ghz laske ;p

no patrz jak ja pytałem o taki skrypt to zaspamili mój temat ;] , dobre a ja sie trudziłem , szukałem a tu tylko wyłączyć ignoreCap w npcsystem

@up nie spamoj kurwa, jestes od 2h online i cochwilke bezsensowne posty twoje widze-.- zaraz zloze raport zebys dostal warna i sie skonczy-.-

@Svetrey
Może byś napisł pod jaka wersję silnika? TFS? YOUROTS? Czy jakis inny? i jaka wersja?....

prosimy o dokladniejsze info na temat. jezeli chodzi o to, to musisz robic w c++ ;d i kompilowac od nowa ots;d

Pozdrawiam z zabawa;d

Pewnie się mylę, ale może zmiana liczb tutaj coś pomoże?

/config.lua

LUA:
	maxItemsPerPZTile = 0
	maxItemsPerHouseTile = 0

#0.3.5pl1 oczywiście.

Last edited:
kiedyś gdzieś widziałem temat na forum jak masz 0.3.4pl2 to ktoś pisał jak w source dodać to ograniczenie, a w 0.3.5 masz w config.lua

Status
Not open for further replies.
Back