• There is NO official Otland's Discord server and NO official Otland's server list. The Otland's Staff does not manage any Discord server or server list. Moderators or administrator of any Discord server or server lists have NO connection to the Otland's Staff. Do not get scammed!

Ots tfs 0.3.6

Status
Not open for further replies.

Slimek

New Member
Reaction score
0
Witam a więc mam problem postawiłem ots na serwerze dedykowanym ( Jest to TFS 0.36 pod Tibię 8.54 ) Na acc makerze OTS jest online i wszystko git . Ots się włącza w konsoli ( Mam podgląd ) Ale jak chce się zalogować tzn nawet nie mogę wybrac postaci bo gdy klikam zeby sprawdzic czy jest ONLINE to wyskakuje

Cannot Connect to a login server.
ERROR: Disconnected from server.(200002)
For more information take a look at the FAQs in the Support section at Tibia - Free Massively Multiplayer Online Role-Playing Game - MMORPG

Mam tylko dostęp do phpmyadmin i do FTP ( Nie mam SSH ) OTS Na acc jest online i włącza się w konsoli poprawnie a jednak nie idzie się zalogować proszę o szybką odpowiedz

ZA POMOC DAM REPUTA!!!!!!!

@edit 15 wejsc i zadnej odpowiedzi ?? Proszę o pomoc :/

@@ Nadal Aktywne Prosze o pomoc !!!!!!!!!!!!!

Last edited:
porty mam tak ustawione
loginPort = 7171
gamePort = 7172
adminPort = 7171
statusPort = 7171

tylko nie mów mi ze gameport to ten z którego sie loguje bo tez nie działa

dobra człowieku ograni się i nie nabijaj postów.. Myślisz że jestem jakimś dzieckiem i nie wiem gdzie jakie porty wpisuje ?-.-

ale ja go nie mam na kompie postawionego tylko na serwerze dedykowanym... inny też nie mogą

Napisal ze ma dedyka wiec jak moze miec ip lokalne...

Moze masz wlaczony login server?

ale w tibi włączony ?? niee...

vedzitaots.xpag.pl albo 188.165.19.27

a gdzie to jest ?? Tzn jak to wyłączyc / włączyc bo moze mam

ale na początku działało tylko wpisałem /shutdown i juz jak włączam to się zalogować nie da :/

bindOnlyConfiguredIpAddress = false zmien na true .
ip = "217.117.129.196" tu wpisz ip a nie domene

Status
Not open for further replies.
Back