• There is NO official Otland's Discord server and NO official Otland's server list. The Otland's Staff does not manage any Discord server or server list. Moderators or administrator of any Discord server or server lists have NO connection to the Otland's Staff. Do not get scammed!
  • 2026 staff recruitment is open! Check it out and consider applying!

otservlist.org Ban?

Status
Not open for further replies.

flous2

New Member
Reaction score
0
Witam , mam taki problem od ponad 6 Miesiecy Chce dodac serwer na otservlist.org i wyskakuje mi takie cos

Code:
Serwer jest obecnie zbanowany! Powód banicji: You can not add this server to the list. If you want it to be added badly contact me using our Contact Form!

Pisalem kilka miesiecy temu do Adma , po czym dostalem odpowiedz , ze jest przeciazenie serwerow..

Inni dodaja serwery normalnie ja nie moge.. Mial ktos kiedys tak samo?

Chodzi ci , ze to samo ip co 6 miesiecy temu? Wlasnie nie wiem.. Wydaje mi sie , ze tak.

Pewnie przeciążenie serwerów...

Hahhahaha...

Na jaką odpowiedź liczyłeś? Mamy zbiorowo napisać do xinnka w sprawie Twojego serwera?:P
Jakie ma znaczenie, czy ktoś już to miał... Nie zmieni to w żaden sposób statusu Twojej banicji.

Pytam tylko czy ktos juz mial podobnego bana -.-.. Przeciazenie serwera tak mi napisal :) Cos typu Ograniczona ilosc miejsc Chello...
Temat zalozylem majac na celu dowiedziec sie , czy byla juz podobna sprawa i ktos rozwiazal .

@ Kazdy Serwer Tak Samo :)

Flous2: A mozesz wkleic tresc tego maila tutaj? Chciabym sie posmiac z tych "przeciazonych serwerow".

Pytam tylko czy ktos juz mial podobnego bana -.-.. Przeciazenie serwera tak mi napisal :) Cos typu Ograniczona ilosc miejsc Chello...
Temat zalozylem majac na celu dowiedziec sie , czy byla juz podobna sprawa i ktos rozwiazal .

@ Kazdy Serwer Tak Samo :)

Nie stawiaj na chacie, proste.

Mój przedmówca ma rację, lepiej wykup sobie serwer lub skorzystaj z sponsoringu w serwerowni otos.pl

e-mail byl pisany dawno i wczoraj czytalem , ze chodzi o ograniczona ilosc miejsc chello.. co prawda pomylilem troche tresc emaila o ktorym pisalem wczesniej , ale juz ok.

Napisalem ci emaila czy dalej ta sama przyczyna :) ale odp nie ma :D

Stawiam na chacie bo mam wolnego kompa 24/7 :)

Code:
Witam,

Juz Ci odpisywalem raz. Przyczyna sie nie zmienila - obecnie nie ma
mozliwosci dodawania serwerow z pewnej puli chello...

xinn daj odp i temat close :)

@@@ Po zmianie IP to Samo :) xinn jakbys mogl to wyjasnij ocb.

Last edited:
Jezus, masz internet z Chello - to masz bana na otservlist.org, co tutaj do zrozumienia?
Twój zakres zmian = pewna pula adresów, która jest zablokowana.

Dobra mam internet Chello , ale tzn. , ze ta pula jest ciagle pelna? od Ponad 5 Miesiecy?

Nie, pewnie po prostu ktoś rozrabiał z Twojej puli i jest zablokowana.

Last edited:
No Ok , Dzieki :) mam nadzieje , ze to kiedys minie ;( Temat Close

Minie wraz z następna mistyczną awarią na otservliście (dwa razy mi permban wygasł :D).
Naprawdę lepiej kupić sobie hosting niż w domciu zapuszczać.
Zamykam.

Status
Not open for further replies.
Back