• There is NO official Otland's Discord server and NO official Otland's server list. The Otland's Staff does not manage any Discord server or server list. Moderators or administrator of any Discord server or server lists have NO connection to the Otland's Staff. Do not get scammed!

Paid Scripting Service

Status
Not open for further replies.

chojrak

Banned User
Solutions
2
Reaction score
160
Heya! :P

Chciałbym zaoferować tzw. 'Paid Scripting Service' w LUA.
Co moge wykonać? Od prostych actionów typu obsidian knife, poprzez jakieś bardziej średnio zaawansowane skrypty, po bardziej zaawansowane systemy jak "Real Tibia Task System".
Oczywiście cena zależy od stopnia zaawansowania skryptu.

Jak zamówić skrypt?
Wystarczy, że wyślesz mi prywatną wiadomość z daną treścią:

PW said:
Tytuł: Scripting Service

PW said:
Typ: np. Action
Silnik: The Forgotten Server 0.3.6 lub 0.4_DEV.
Kwota: Kwota, którą oferujesz za skrypt w PLN, USD lub EUR.
Opis: Opisz działania skryptu, najlepiej jak najdokładniejszy, żeby nie było żadnych niejasnośći.
GG/MSN: Numer Gadu-Gadu lub login w usłudze Windows Live, w przypadku niejasnośći się z Tobą skontaktuje, żebyśmy mogli wyjaśnić.

Po wysłaniu mi PW, musisz odczekać na odpowiedź, w odpowiedźi napiszę, czy przyjąłem zamówienie, czy też nie.
W przypadku odrzucenia, napisze powód, dlaczego nie przyjąłem.
W przypadku akceptacji, napisze że przyjąłem zamówienie i maksymalny czas realizacji (Prawdopodobnie 24h lub 48h), oczywiśćie nie oznacza to, że będziesz czekać 2 doby na skrypt, ponieważ mogę ukończyć dużo szybciej, zależy ile będzie zamówień.
Następnie, po tym jak ukończe skrypt dostaniesz wygenerowany link PayPal poprzez PW, będzie on miał wygenerowany tytuł z Twoim nickiem + ustaloną kwote i walutę, więc pozostaje Ci tylko wcisnąć "Wyślij Pieniądze" ;).
Jak zobacze, że kwota została dodana do mojego konta PayPal, wysyłam Ci linki z wklejkami ze skryptem/skryptami.
Nie ufasz mi? Boisz sie o scam? Proste, nie wysyłaj wiadomośći.

Co jeszcze?
Hmm, skrypty będą testowane przed oddaniem, tak aby spełniały wymagania z opisu, nie będą zawierały żadnego syntaxa (D'oh!), mogę zapewnić, że będą dobrze napisane pod względem optymalizacji, oraz będą dobrze wytabowane.
Zamówienia przyjmuje do 20 dnia sierpnia i włącznie.

@Moderators:
Wiem, że temat w pewnym stopniu łamie punkt #6 regulaminu naszego boardu, ale ofertę chciałbym kierować tylko do polskich użytkowników.
Dlaczego? Ano dlatego, że opis skryptu będzie dokładniejszy, nie będzie żadnego nieporozumienia. Sami wiecie, że poza polish boardem, ciężko się z kimś dogadać, bo skill języka angielskiego jest niski, wtedy też opisy będą niedokładne.
Oczywiście zrozumiem, jeżeli temat zostanie usunięty i/lub dostanę pkt. infrakcji, ale byłbym wdzięczny gdyby temat tutaj został. :)

Last edited:
o chojrak jebie w denko :D

gz :D polecam ;- )

@chojrak
czego tylko po 23-23 jestes na msn _._

Wg. mnie - mogło by zostać.

Lecz zasady to zasady - popuścisz jednemu, to zaraz inni będą płakać że oni zostali potraktowani inaczej.

Dlatego też zamknę, zamiast usuwać w nadziei , że ktoś się tym zainteresuje. :)

Status
Not open for further replies.
Back