• There is NO official Otland's Discord server and NO official Otland's server list. The Otland's Staff does not manage any Discord server or server list. Moderators or administrator of any Discord server or server lists have NO connection to the Otland's Staff. Do not get scammed!

paymedia a buypoins -.-

Reins

Member
Reaction score
8
Witam

Mam problemik, otóż postawiłem na paymedia, (niby lepsze), ale mam problem nie wiem jak ustawić teraz to wszystko w buyponts.php ponieważ tam jest pod dotpay, a jak zmienić pod paymedia?
W dotpay podali ID użytkownika a w paymedia tylko jakieś API 30 cyfrowe.

Trochę ots-ów jest z paymedia, więc rozwiązanie jakieś jest.
Jeżeli ktoś posiada plik skonfigurowany pod paymedia prosiłbym aby go zamieścił.; )

No wiesz skoro buypoints jest napisane opd dotpay/daopay/paypal to musisz sobie napisac integracje z paymedia, nie ma tak ze se jakies ID zmienisz i dziala ze wszystkim, poczytaj na ich stronie jak sprawdzac kody i sobie przepisz zeby sprawdzalo na ich stronie + usuwalo potem.

Nie trzeba czekać (chyba) tak długo na płatności, bo jeżeli się nie mylę w dotpay do 2 tygodni ; /

@chojrak

O kruca to mam problem, muszę napisać chyba do nich do serwisu.

Jeżeli ktoś może posiada w paymedia i wie jak zrobić prosił bym o radę lub o ten plik.

Oczywiśćie ,że paymedia jest 100 % lepsze tak jak wspomniałeś wypłaty są realizowane do 24 dni (paranoja) , często można się spotkać z błędami typu "nie przychodzące kody" a konsultant wyśle maila ,że tego i tego dnia będą kody i co guzik kody są zawsze z opóźnieniem 1-2 dni - to tylko chodzi o usługi sms , natomiast ogólnie serwis dotpay jest dobry : ) , jeśli chcesz skrypta na paymedia pisz pw.

Back