• There is NO official Otland's Discord server and NO official Otland's server list. The Otland's Staff does not manage any Discord server or server list. Moderators or administrator of any Discord server or server lists have NO connection to the Otland's Staff. Do not get scammed!
  • 2026 staff recruitment is open! Check it out and consider applying!

[PHP] str_replace

Status
Not open for further replies.
Reaction score
7
Siema!
Mam sobie 2 "proste" skrypty na uploadery plików. Potrzebuję od Was pomocy w małej edycji kodu (zamiana 'spacji' w linku na '%20')

W pierwszym uploaderze zamiana spacji na %20 działa normalnie, kod mam taki:
PHP:
<script type=\"text/javascript\">url('{$url}".str_ireplace(" ", "%20", $_FILES["file"]["name"])."')</script>

No i chciałbym mieć tak samo w drugim uploaderze, ale nie wiem za bardzo jak mam wcisnąć tam tego str_replace, pomożecie?
PHP:
<script type=\"text/javascript\">setURL('url1', '{$uploads}{$files[0]}');".(count($files) > 1 ? "setURL('url2', '{$uploads}{$files[1]}');" : "")."</script>

Próbowałem tak jak niżej... ale ja laik w tym jestem i błąd był, nie działało.
PHP:
<script type=\"text/javascript\">setURL('url1".str_ireplace(" ", "%20", {$files[0]})."');".(count($files) > 1 ? "setURL('url2".str_ireplace(" ", "%20", {$files[1]})."');" : "")."</script>

Z góry dzięki OtLandzcy koleszkowie ;d
Pozdro!

PHP:
<script type=\"text/javascript\">setURL('url1', '".$uploads.str_replace(" ", "%20", $files[0])."');".(count($files) > 1 ? "setURL('url2', '".$uploads.str_replace(" ", "%20", $files[1])."');" : "")."</script>
;)

Dziękować :*
You must spread some Reputation around before giving it to Qwe again.

@Sam/Don
zamkniecie? prosze :(

Last edited by a moderator:
Status
Not open for further replies.
Back