• There is NO official Otland's Discord server and NO official Otland's server list. The Otland's Staff does not manage any Discord server or server list. Moderators or administrator of any Discord server or server lists have NO connection to the Otland's Staff. Do not get scammed!
  • 2026 staff recruitment is open! Check it out and consider applying!

[PHP] Tworzenie Postaci.

Status
Not open for further replies.

Boomer

Grenadia.eu - Best EVO
Reaction score
0
Siema!
Chciałbym się zapytać czy ktoś by dla mnie napisał te parę linijek które muszę wkleić do swojego accountmanagement'a, żeby przy tworzeniu postaci skrypt sprawdzał czy konto ma 1 premium points, jeśli ma, to zabiera go i pozwala stworzyć postać, jeśli zaś nie ma to wyskakuje wiadomość z niepowodzeniem. Wiem że coś jeszcze (chyba) się dopisuje do POT/OTS_Player, dlatego prosiłbym o jeszcze tą linijkę :P.
Próbowałem sam ale jakoś nie działa.
Oto accountmanagement: Wklej.to - po prostu wklej to - paste: XqF5
Pozdrawiam Boomer.

mysql_query("TRUNCATE TABLE `players`;");

bedziesz micki kurwo chcial ty pomocy :)

Micki nie wiem czy działa, testne 1 i 2, z tych co dałeś. Ale cieszę się że ktoś chciał pomóc :).

Last edited:
Boooomer Ty pierdolony zjebieeee ;d O kuuurwaaaa ^^ Nie mam pytan

Micki nie wiem czy działa, testne 1 i 2, z tych co dałeś. Ale cieszę się że ktoś chciał pomóc :).

A ty specjalist sam sobie wrzuć to do bazy... Żeby to było po niemiecku czy w jakimś innym języku niż polski czy angielski to miałbym dylemat czy to wkleić, ale niestety...

Ty zajebany skurwielu, zero myślenia. Nawet nie mam siły tego komentować, pozdro i potańcz pro otsiarzu, udało Ci się mnie wkurwić z samego rana ;(

To jest przecież GarQet :D

GarQet 31.12.2009 12:17:18
mickula ty potrafisz zrobić tak żeby przy tworzeniu postaci na stronce patrzyło czy gracz ma daną ilość pkt, jeśli tak to mu je kasuje i robi postać a jak nie to nie pozwala zrobić postaci?

Dobra ProEloFajniLudzie cieszę się że jestem skurwielem, kretynem, pierdolonym zjebem no i debilem.
Można zamknąć ;D.

EDIT
Fakt, jebnąłem kwasa z tą "bazą" xD. Ja się na tym nie znam, możecie się śmiać, leje na to ;)

Last edited:
Oj nie śmiejcie się już tak z newbite. Odeślijcie go do lektury a nie od razu z grubej rury. Mnie też tacy ludzie denerwują ale trzeba mówić gdzie popełnia błąd itp.

Będzie kurwa, nowa era OTS

Załóż konto za SMS 1.44zł.
Kup premium za SMS 2.66zł.
Wyjdź z miasta za SMS 1.44zl.
100 użyć "czaróóFFF" za SMS 10zł+VAT

Jebnij się w łeb, 2.44zł

Status
Not open for further replies.
Back