• There is NO official Otland's Discord server and NO official Otland's server list. The Otland's Staff does not manage any Discord server or server list. Moderators or administrator of any Discord server or server lists have NO connection to the Otland's Staff. Do not get scammed!
  • 2026 staff recruitment is open! Check it out and consider applying!

[PL] Zostane hosterem. 24/7.

Status
Not open for further replies.

EmmaA

JigglyPuff
Reaction score
0
Witajcie,
Sorry, że piszę na angielskim forum, ale może tu coś polacy moją dobrego do hostu. Otóż, posiadam serwer dedykowany w LiveNecie, dokładnie to pakiet: serv.expert wraz z Windowsem 2003.
Maszyna się marnuje, nic na niej nie ma, więc może stać na niej OTS.

Co wymagam?
Dobrej mapki, może być przeróbka np Sad-Team albo YourOTS,
Dość dużej ilośći graczy,
SMS Shop,
Profesjonalizm.

Oferuje:
Profesjonalizm,
Serwer Dedykowany w LiveNecie z hostem 100Mbps oraz Windowsem 2003.

Zgłoszenia pisać w tym temacie.

Witam, zakładam nowego OTS 8.1 (przerobiony Evo) jest świetny grało już na nim 80+ ludzi, SMS schop nie ma ale jeśli chcesz i umiesz to możesz wprowadzic. Osobiście jestem mapperem więc mapka jest przerabiana. Jeśli jesteś zainteresowany napisz: 7856923

Elo!!!
Ja robie profesjonalny OTS i potrzebuje dedyka.
Mapka od 0, nowe itemki i monstery. Jak byś chciał coś jeszcze wiedzieć to napisz.

Pozdro ;D

Ja mam OT'sa pod tibie 8.40 War, tylko dobrego hosta brakuje ;/ Zyski z Priv acc by, byly :/ Dzis prubnie odpaliłem w 2h 54 osoby wbiły, ale komp nie pozwala na tyle :P GG: 1704127

Niezle nad tym McSlaves pomyslaes . Niezly sposób zeby kimus ukrasc silnik :D

Ciekawe. Szczegolnie biorac pod uwage temat nizej ;)

Dobrej mapki, może być przeróbka np Sad-Team albo YourOTS,
Dość dużej ilośći graczy,
SMS Shop,

No no, i przez takich nobkow ktorzy chca dobrej mapki, wiele osob traci swoje silniki, na ktorych mogliby zarazbiac miliony, gdby takie ots jak ron, daly jemu mapke, to dzis nikt by o nich nie slyszal...

Hehe, dzieki Poufny za odkopanie tego tematu.

@topic
Mam super mapke, z super potworami, przeznaczona na exp okolo 9999999999^999 (brac pod uwage znak ^). Jest na niej okolo milion teleportow, a w kazdym inny silny potwor. Czasem inny kolor podlogi, ale nie bardzo chcialo mi sie zmieniac.

Btw, to jest angielskie forum?

Ja robię OTS mapka evo świetnie przerobiona OTS pod 8.41/8.42 exp tak myślę około x35-x40 , Obecnie mapka posiada 39 teleportów + questy ,
Stronka i Forum są Ip ; 89.161.84.167

Status
Not open for further replies.
Back